rosa himmel över botulfsplatsen

Rubriklåt: Rosa himmel med molly sandén, men Kiti hävdar att jag måste ha jonathan johanssons version för det var den vi lyssnade på när vi sjöng så. Den går allts åinte så på riktigt. Tyvärr.
 
Haj haj Kiti är här! hon lagar mat och surar över att hon inte hör musiken. hon ska få högtalaren när jag har blågat klart! Det ska gå fort, har jag lovat na. Och igår, ja då var det en dag. vi fixade min diskmaskin så att den nya nu fungerar, jäää, och städade klart. På kvällen åkte jag him och åt "fin-kött" och såg på spåret och nashville med mamma. jag hade glömt mer än jag trodde faktiskt. "honom hatar jag va? undrar varför? just det han är dum!" rimligt.
 
Sen åkte jag hem igen och Kitiara kom hit sent som attan. Jacky och Jossan fick träffas och det gick ganska bra ändå, ingen bråkar än så länge so yay. vi skulle "ta ett glas vin innan vi sov", så vi satt såklart uppe till tre. Vi pratade om mina vidriga åsikter och sjöng och åt godis, och sen sov vi. jag är: spännande. idag har vi chillat, sjungit med i många backing vocals och tramsat oss, handlat cola och babblat. "jag vill babbla men jag orkar inte!" ropade kiti från sängen innan. men nu lagar hon mat, så hon är pigg igen. det är inte jag, men skit i det, för nu ska det partajas om jag så ska dö på kuppen! lol nä kanske inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0