En mogen man i en liten båt

Haj haj, här är Emma från en kall lägenhet. Jag har mensvärk utan mens och mår följaktligen något förvirrat, men bra ändå. Och igår var jag på syntolkningskväll med syntolken och den generellt awesome ladyn Helena Frank. Team osby var också där, liksom en annan dude, som jag har enormt svårt att nämna vid namn för i mitt huvud heter han ett annat namn. Skit samma. Folk åt soppa (inte jag tyvärr) och vi pratade om tomtar, huruvida man får köra bil naken (jag hävdar att man inte får det, andra hävdar kanske), servettrullar (det är inget ord ju? servetter kan inte sitta på rullar?) och annat trams, och när mr confusingname hade åkt hem (han kunde bara vara med en stund) gick vi igenom en massa emogis och skrattade åt alvas uttal och "det är ju en jävla dynamitgubbe!".
 
Sen skulle vi alltså titta på syntolkad tv. Helena satte på sig en ögonbindel och sen såg vi på spåret. Rubriken var en syntolkning (vadå en mogen man?), jag var en idiot angående filmer, vi fick mycket mer poäng än alla tävlande och allt var väldigt trevligt. Sen åt vi budapesttårta och såg första avsnittet av rederiet, som blivit syntolkat nu. Och alltså usch...vad dåligt det är. Alla pratar som idioter och det är bara så cringe. Christer Henriksson var med (hur kan han säga annat än harry potter-ord, undrar jag? Helt sjukt ju), jag försökte få reda på hur alla var släkt (alltså jag hatar serier. jag vill ha information! Kan ingen bara ge mig en cast list innan jag börjar liksom?) och syntolkningen innehöll intressanta saker som "han skvimpar ett glas med konjak". 1) det gjorde han inte, inget spilldes ut (Helena tittade), och 2) det är väl för fan i helvete konjaken som skvimpar? Sånt här gör mig arg. Och alltså...jossan jamar. Hon jamar konstant och jag vet inte vad som har hänt? :(
 
Hursomhelst, efter att avsnittet tog slut åkte jag hem. Efter lite chillande skrev Hannah "vill du prata en liten stund?" Well, det blev två timmar. Vi hade en intensiv debatt om tandborstning ("but it's fräting on your teeth!", pratade om våra sämsta egenskaper, kom fram till att vi båda mår bra (!) och en massa annat prat pågick. Båda var på super-prathumör, dumt nog, så sömnen fick bli lidande. Men det gör inget, för nu är det måndag, ny vecka jäää.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0