du står i motljus, jag står emot ju

Rubriklåt: Jag kastar bort mitt liv med Veronica Maggio som spelades igår och som vi glatt sjöng med i, mest i droppet men ändå
 
Hej från oss! Vi lyssnar på lisa ekdal av nån jävla anledning och snart ska vi till malmö en sväng. Och där var vi igår också, och det ska jag berätta om. Fast först spelade vi in en podd! Det var fan inte igår hörni. Vi satt i solen och drack vinbärsbubbel (vinbärssaft + bubbelvatten) och pratade en massa om elaka lärare och annat spännande. Det blev en riktigt bra podd! Vi får väl se när den dyker upp i era lives.
 
Sen åkte vi hursomhelst till Malmö och dääär träffade vi skogis! Fucking äntligen! Igår var dagen av äntligen, alltså verkligen. Vi köpte plocksallad och vin och sånt och sen satte vi oss i pildammsparken och solade, åt, lyssnade på musik och pratade om våra kärleksliv. Så fort jag hade satt mig ner sa skogis "så hur träffades ni?" ta det lugnt och ge mig vin först, sa jag ungefär. ;) Vi pratade massor om poly-relationer och sex, som vanligt, och efter några timmars njutande av life kom Saga och en massa andra dit och det var dags för musikquiz! Fy fan vad jag älskar musikquiz. Jag var inte jättebra den här gången, men kunde en del random grejer och vi kom tvåa till slut! Skogis kunde mer än inget, så vi alla var väldigt stolta över henne. Under quizets gång hann jag dissa Elias en hel del (Sagas och Skogis homie som nämnts tidigare), sjunga take on me-tonen till ingens glädje och skratta mycket, så livet var jävligt bra. Efteråt sjöng vi rubriklåten och billie eilish, vilket blev ungefär såhär:
Låten: I just kinda wish you were gay!
Onna: i wish everyone was gay!
Elias: Ja, vem är inte gay liksom?
Jag: ...du. Är inte det.
Bra att hen har koll på sitt life känner jag. Sen gick vi till mc donalds under en massssa skratt åt ponchos: att "gå med ponchos generellt", att det bara är vegetarianer som har såna och att "tält är utvecklade ponchos". Jag fattade aldrig helt det roliga, men skrattade mycket ändå. Väl på mc donalds fick jag äntligen gå på toa (det är fan bloggvärt ok) och folk åt mat, men sen åkte vi hem under mycket prat om bostadsköer och skillnaden mellan människan Oscar (Sagas pojkvän) och högtalaren Oscar. Vilken av dem hade jag till exempel i min handväska? Det kan man fan undra.
 
Så idag har vi varit spillror av trötthet, eller bara jag, onna var nog mer en spillra av mensvärk. Men vi ska rycka upp oss och åka in en liiiten vända till pride, sådetså! You can do this, Emma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0