everything is different the second time around

Rubriklåt: You've got time med Regina Spector, också introlåten till orange is the new black
 
Hej hej det är inte onsdag kväll. Såry va. Men jag har varit himma jättemycket och haft ett bra litet life, och detta har hänt:
-Mamma har rensat i källaren en massa. Hon hittade en emma-låda och där fanns en massa fint! Typ en bilderbok som mamma och pappa gjorde åt mig när jag var liten om fåret pontus (själva pontus var dock inte med...), min allra första dikt (den ska såklart upp på min vägg!), min favoritdocka och en massa skol-pärmar. Jag lästte ur min utedagbok från tvåan och läste detta gulliga: "Det var kul att leka krig med Omar, Martin, Linus och Ola. Agnes lärde mig gå upp på klätterställningen." I wasn't all alone hörni!
-Cia var här i tisdags och mamma bakade en kanel-kaka och vi pratade om olika grejer. Typ att gå ner i vikt. Man blir ju fan deprimerad av dem.
-Sen inledde jag projektet titta på orange is the new black! Det är gay och fint men också så jävla obehagligt :( varför är folk så dumma?
-Igår var jag och mamma i stan och fikade. Vi unnade oss tårtbitar till och med, och sen kollade vi in i mitt hem. Det var målat i alla fall. Undrar när de blir klara.
-Jag har sovit löjligt jävla mycket. Seriöst. Det är inte hälsosamt. Eller det är väl det, för jag gör det.
-Jag vet att ni älskar när jag berättar om vädret, så nu ska ni få veta att vädret suger. Det är kallt och jag tror jag måste ta på mig benklädsel nu! Hur fan gör man ens det help
-Nu ska vi gå på bio! På eftermiddagen en torsdag! Vi är rebeller and you know it

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0