But the sky is just a little sister trailing behind the buildings, trying to imitate her grey

Rubriklåt: What if no one's watching med Ani di franco, bara en låt jag hörde igår och förstörde för kiti genom att påpeka att den handlade om gud...såry
 
Haj från Kiti! Den här stockholmsvistelsen tar fan aldrig slut va. Jo, den tar slut imorgon faktiskt, sån tur ändå. Igår avbröts min ångest med att Stelllla kom hem <3 vi åt mikropaj och tittade på en av våra bästa recensioner, och sen tog jag en dyr jävla taxi till hökis. Jag fick se ett dramatiskt batteribyte av leksak ("Luna, haru pajat den?" blev en grej) (hon hade inte pajat den!) och nä  hon somnat hängde jag och Kiti. Jag tryckte in ischoklad i käften, vi lyssnade på vår rök-lista (rubriklåten är till exempel med) och bondade över fina ord i låtar, spekulerade kring harry potter (hon hade jättesmarta tankar! lol det lät ju som om hon inte alltid har det...) och efter ett tag sov vi.
 
Idag vaknade vi och tittade på barnprogram med Luna och sen har jag mest försökt att inte må hemskt. Det har lyckats för nu mår jag typ bra? Yaaay! förutom att jag knappt har några fucking kläder kvar och vi måste tydligen vara uppklädda ikväll. det kommer jag inte va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0