But there's always someone out there who'll be there for you, there is always someone out there who'll care for you

Rubriklåt: Hold on be strong med Maria Haukaas Storeng, eller maria mittent kanske hon hette nu för tiden enligt google. Förvirrande, tycker jag. Bra är den i alla fall!
 
Nämen hej från tåget! Vi är tydligen snart framme, fan vet jag, det är inga utrop här ens. Men jaha nähä, nu ska jag berätta om allt som har hänt i mitt lilla life. Och i lördags skulle det ju bli partaj! Så jag och Kiti blandade groggar och sjöng för våra lungors fulla kraft, och efter ett tag kom Felicia. Hon var på ett extremt dans-humör, så de dansade mest, och jag...gjorde inte det. Sen kom en Stelllla! Hon hade klätt ut sig som fan bara för att träffa oss, så jag fick en massa fejkblod överallt. Värt tycker jag. Vi diskuterade om det fanns fula kvinnor (Kiti hävdar nej) och annat trams, och sen åkte vi in till stan. Eller Stella åkte hem igen, men vi andra tre gick på mansfri klubb! Där dansade vi till en massa låtar, jag showade off mina run the world-skills (ingen kan verserna utom jag, alltid kul på partaj) och sen slog Kiti sönder en lampa. Eller snarare, jag fick en lampa i huvet och fattade ingenting, och precis när jag stapplat iväg från glassplittret kom Kiti och ropade "jag slog sönder en lampa!" ja, jo, jag märkte det. Jag klarade mig bra, men plockade glasbitar ur håret och från kroppen hela natten sen. Vi sjöng och dansade och pågick, men sen blev det lite för mycket för mig, så vi gick hem. Well, då var klockan ändå typ halv tre, så jag kan ändå tycka att det är rimligt. Vi tog oss hem, jag hade konstiga idéer (typ att jag borde bli en knark-besjungare a la general knas och göra skivan "i egen hög person"!), Kiti och pizza med hela kroppen och sen sov vi.
 
Igår vaknade jag av att jag snart skulle dö av kyla, och rätt mycket ångest hade jag också. Jag somnade om och sov nån timme, tills Onna kom in efter sin dejt! Det var en bra dejt! Yaaaay! Och vi hängde resten av dagen alla tre. Vi lyssnade på musik, sjöng till till exempel rubriklåten (Kiti har tappat rösten by now och kunde bara sjunga i låga oktaven, vilket var rätt snyggt ändå), letade flickvänner till dem (inte till mig, för jag har en, mohahaha!) och pratade om att ha barn eller inte, att ligga eller inte och sånt. Och det var nog typ det som hände igår? Tror jag?
 
Idag vaknade jag...för sent. Jag kastade mig iväg utan att duscha eller äta, med kaskadmens från helvetet och missade tunnelbanan, men somehow kom jag i alla fall upp på tåget. Så här sitter jag. Jag är svettig, blodig, hungrig och törstig, men snart kommer jag hem. Vi åkte precis nu från hässleholm så det finns hopp för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0