Det vi svor att minnas det glömde vi, det vi borde glömt bort det mindes vi

Rubriklåt: Innan vi faller med Lisa Nilsson och Jocke Berg, som de sjöng på kören häromdagen och sen hörde jag originalet igår. Så jävla bra låt!
 
Hej från husby! Har tagit mig genom hela stockholm för att hamna hos the girlfriend. Och det älskar jag, för här kan man till exempel titta på felix och äta chips. Det är fan life. och igår efter blogget vare ju milkshakedags! Jag, Onna, Kiti och barnen tog oss till tunnelbanan, men jag och Onna misslyckades med att gå på tåget så vi fick vänta på nästa. Epic fail osv. Men till slut kom vi till bun meat bun! Då fick vi i oss milkshake och pommes och allt annat vi önskade, och Onna bjöd! Seriöst det gulligaste som någon gjort.
 
Efter ätandet åkte de hem och jag tog mig till husby trots massiv transportångest. Tips från coachen (från mig till mig själv): byt alltid på fridhemsplan, det är life. Så jag kom fram och Stellas homies kom kort därefter, för vi skulle fira den här superfina lägenheten! Jag älskaaar den. Vi åt god tårta och pratade om hur man handlar, hur vi vill ha det när vi gifter oss (för en annan av deras kompisar ska gifta sig snart), bilkörning, uti vår hage, hamstrar och en massa annat. Det var mysigt, men kanske ännu mysigare att kramas och lyssna på musik med Stella efteråt. <3
 
Idag har vi sooovit och halv-existerat. Men tydligen ska vi träffa folk ikväll, så jag måste finnas idag och det hade jag inte räknat med! Så man kan också tolka rubriken till att handla om mitt life och att jag inte har någon koll på vart jag ska at any point.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0