Folk kommer alltid vilja köra över er

Rubriklåt: Akta, lekande barn med Alice B, för jag har förstått nu äntligen att hon är lesbisk efter att ha sagt till Kiti jättelänge att hon inte är det. lol.
 
Hej från ångest-Emma i Stellas soffa! Jag mår ungefär som en sopsäck, men blogga måste man ju göra. (det måste man inte.) Och i söndags efter blogget släpade vi oss ut och till hennes mamma med familj. Där lagades det mat ("Det är jag som lagar maten, men det syns inte"-Stellas mamma när hennes man lagade mat) och jag fick träffa två av fem brorar! Den ena broren var hur trevlig som helst och blev helt chockad över att jag inte hade träffat några andra än och att han alltså var först! Vilken ära! Den andra broren...är tonåring, så han sa inget. Såklart. Vi åt maten, drack gott vin och pratade om allt från mattekurser till descartes. Den senare rageade jag på en stund, sådär som jag...gör ibland.
 
Igår vaknade vi i ottan och åt frukost och sen åkte hon till jobbet. Jag sov mer, chillade med life, lyckades äta och duscha och grejer och på kvällen kom hon hem med takeaway (sjukt att det ligger en pizzeria jättenära tunnelbanan! life) och vi såg så mycket bättre. Två avsnitt! För min skull! That's true love <3 vi hatade carola tillsammans, målade naglar och pågick, och sen sov vi igen basically. Det är inte lätt här i livet. Lol. Idag har jag bara haft ångest, vilket är mitt eget fel, men ändå. Rip den här dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0