Goddamn, she murdered everybody and I was her witness

Rubriklåt: 6 inch med Beyonce och the weeknd, som obs ej handlar om mord. just a figure of speech.
 
Haj haj, just nu sitter lilla i mitt kök och pratar med ett medium. Mediet är alltså ej här, de pratar i telefon. Det är fett weird for the record. Jag vill höra vad de säger ju! :( men det verkar finnas bebbar i hennes framtid? Lol som om. Men ja, för att upprätthålla nån slags kronologi så kom hon hit igår efter blogget. Vi lyssnade på musik och försökte dra kopplingar mellan låtarna, beställde maxmat och var allmänt härliga. Jag höll lectures om popmusik som vanligt, jag hittade en låt jag inte hade hört på femton år, vi visade varandra våra favoritartister just nu och efter några timmar tyckte vi att det borde finnas alkohol i våra lives så vi åkte till botulfs.
 
Där slog vi oss ner, träffade en konstig dude som hette Henrik (han satte sig bredvid oss, presenterade sig och sen gick han igen? what) och sjöng med i konstiga låtversioner, och sen...sen skrev vi en låt. Jag sa en cool rad och sen började vi skriva och kunde inte sluta. Det blev en cool historia om två tjajor som gick ut och höll på, och med jättebra rader och grajor! Vi hade världens legit bästa tid! Och det sjukaste är att jag också hann skriva en låt i duschen innan hon kom igår! Vilken jävla dag. Vi åkte hem, drack kaffelikör utan nåt att blanda den med (äckligt, hävdar jag) och babblade om Emma Black och ens sexualitet innan man hade en, och sen sov vi som stockar. i alla fall jag.
 
Idag vaknade vi och åkte till bibblis. Där navigerade vi oss in och åt frukost, och efter en stund kom Anna! Jag sa ju att jag skulle träffa mina bebbar igår, men hon kunde inte, så det blev idag istället. Och det blev så mysigt! Vi skrev efter bästa förmåga, sjöng på störiga låtar, berättade om life och hade oss. Och nu ligger jag i sängen och lilla babblar med mediet. Nyss sa hon att hon hade en syster. Lol nej, hon har två systrar! Ljugare! Och hennes taxi kommer snart jag blir stressad. Det blev tydligen hon också nu för nu la hon på. Spannend! Nu ska jag fråga om allllt hajdo.

Kommentarer
Postat av: Babis

Hon ljugade, inte jag!

2019-11-18 @ 17:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0