Hello darkness my old friend, I've come to talk with you again

Rubriklåt: Sound of silence med Simon and Garfunkel, äntliiigen! Visst är det batshit att jag inte har haft den innan? Huuur äre möjligt?
 
Hej från en sådär lagom stressad emma! För varför blogga i tid? Det makar faktiskt (lite) sense att jag inte gör det, för jag vill maximera min vila. Det är viktigt. men ja, igår efter blogget hade jag tänkt åka på lesbioke, men sen var jag inte på humör så jag åkte med mamma och pappa till mormor. Vi fixade inför hennes fest (peppen!) och åt mat, tryggt osv. Sen åkte jag hem, var natt-manisk igen och somnade till slut.
 
Igår sov jag. hela dagen. woops. Så plötsligt var det kväll och vi skulle på konsert! Hela familjen åkte till Malmö och såg the simon and garfunkel story, som alltså är två söta (som i adorable) britter som sjunger och berättar om dem. Det var riktigt bra! De var så jävla lika originalen (särskilt Art) och de sjöng nästan alla låtar vi vill höra samt några vi inte visste att vi ville höra men som vi älskade. Pappa hade dock sagt att de skulle spela paul simon-låtar också, så Sara var jättebesviken. ingen fifty ways! eller fifty shades som jag sa. Jag var jättetrött och höll typ på att somna, vi drack paus-vin och skrattade åt "krämrör" (det var en kaka som de beskrev så) och det var mysigt att ses hela familjen. <3
 
Och idag var jag tvungen att gå upp jättttetidigt! innan 08! För det kom en rörmokare hit och fixade min kran. så nu har jag en ny jättefiiin kran och jag slipper skruva fast slangen till diskmaskinen! Ni fattar inte hur stor skillnad det gör för mig i min ångestvärld. Varje moment man kan göra enklare gör en så enorm skillnad. Well, nu går bussen om tio, så jag ska swisha iväg. Men nu vet ni att jag är här och levande, och äntligen får min favoritlåt en plats i blogglistan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0