Jag har fått rynkor i år och jag vill berätta vem jag skyller dem på

Rubriklåt: Call me by your name med Melissa Horn, en av de bästa på nya skivan och från igår
 
Hej från tåget! Man måste blogga på tåg it's a thing. Det är ju så tråkigt att åka tåg! :( Vad som dock inte är tråkigt är att gå på konsert! Vi åt snabbmat och drack vin för att peppa oss, lyssnade på Melissa-låtar såklart och var allmänt taggggade. Jag bestämde att fuck massiv ångest och massa byten för att ta oss dit komunalt och brände alla mina pengar på taxiresor istället, så vi tog en sån till konserten. Kiti var superpeppad på att åka bil och vi lyssnade på peppig musik (för att sen se melissa horn...yeah).
 
När vi kom fram tänkte vi "vi följer strömmen bara!", men strömmen skulle nån helt annan stans. woops. Så vi lyckades ta oss tillbaka, fick hjälp av en bartender från gotland (jag hörde att han var det! Först!) och efter mycket irrande för att hitta platser var vi framme. Vi klarade det! Och efter en stund kom Melissa herself och allltså jag har saknat att se henne live det är min favoritgraj. Det var kaos med gitarristens teknik, så hon fick spela en låt själv lite improviserat och det blev en jag inte har hört live innan, "om du letar efter nån". Har inte gillat den innan, men nu gööör jag det! Hon hade härliga mellansnack om sina recensioner och att hon råkade plagiera because I got high (så hon sjöng lite på den, fucking life), jag och Kiti sjöng med en massa (ofta stämmor) och sa "party party party" i takt till allt som gick liiite snabbt och avslutet med rubriklåten var jävligt fint. Hon är så braaa!
 
Vi åkte hem och jag var pigg men Kiti var trött, så jag satt och datade ett tag och sen sov även jag. Jag sov masssor på morgonen (sorry Kiti om jag snarkade sönder dina öron eller nåt) (jag hatar att jag har börjat skämmas för hur jag sover, liksom vad ska jag göra åt saken?) och efter en dörr som ramlade av och mycket oklara hummanden (bästa sättet att få mig att inte ångstressa ihjäl på vägen till tunnelbanan är visst att humma till varandra på olika melodier) hamnade jag här, på ännu ett fjantigt snälltåg. Jag vill bara hemmmm nu alltså :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0