ska vi våga tänka tanken, det bästa kanske inte hänt än

Rubriklåt: Det bästa kanske inte hänt än med Molly Sandén, som skriksjöngs igår med mycket passion
 
Haj från sängen! Jag är trött som ett skåp och hungrig som två, men jag måste blogga innan anna kommer kom jag på. Och jag kom på att jag inte har bloggat sen jag kom hem, så jag ska säga att i torsdags var jag himma. Jag och pappa handlade och när vi kom hem var Sara där. Vi åt soppa och jag försökte peppa henne (hon är trött och jobbstressad och flyttstressad bleh) och sen tittade vi på rock-dokumentärer och sånt. till exempel om the cranberries, som fan är life. <3
 
Igår sov jag basically hela dagen, men på kvällen åkte jag till västris. Matte och Husse (påminner er om att detta alltså är lillas föräldrar, rimligt ja) ville fira min boook! Vi åt kycklingpasta och lyssnade på julmusik, pratade om morbida saker och efter ett tag hade vi musikquiz. Lillas frågor var jättesvåra, Husses var roliga och mina var konstiga. Sen var det musiklyssning och konstigheter, och vinet kan ha slagit ut mig lite. Skäms som fan över detta men när man äter och sover skitkonstigt blir det nog så. Jag och Lilla åkte hem till henne och sov som stockar, eller ja, jag gjorde. Lilla vaknade 07 och sov inte mer. töntigt.
 
Idag vaknade vi som sagt och Lilla fixade äggröra. muuums. vi lyssnade på myslåtar, var knäppa och skrattade åt "you must end!" och annat orimligt, och jag tjatade om spellistor som vanligt. Jag är fan beroende av spellistor. Och nu är jag hemma och Anna kommer om några minuter, jäää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0