Tell me something I don't know tell me something I care about

Rubriklåt: luckiest girl med Vinsten
(japp två inlägg på rad woop woop!)
 
Haj från Onnas hem! Kiti, Onna och jag chillar, lyssnar på en dålig bok (jag hatar jävla vampire academy!) och kollar på när minoua och jacky försöker läsa. De är katt och hund så det går inte...så bra. Men ja (måste sluta skriva så), igår när jag kom hit mötte Kiti mig vid tunnelbanan. Vi hann lägga in låtar i våra listor en stund, men sen kom Onna hem och vi oj nu ska vi dra.. kommer sen yo.
 
Okej, tillbaka. Men ja, jag och onna lyssnade på musik och åt toast innan det var dags för kör. Onnas kör ska ha konsert nästa vecka, men jag kan inte komma, så jag fick komma på rep istället. De sjöng massa braaa låtar (lilla fågel blå! En fin låt som ledaren skrivit! benen i kors!) och vi fick hembakt fika och pratade om jättedjupa grejer under fikan. Det ska man tydligen göra i den kören. Sen åkte vi hem och på vägen hem kom vi fram till att vi verkligen är vidriga människor. Verkligen de sämsta. Men kul har vi i alla fall, så vem fan bry.
 
Idag vaknade vi och åt bountykaka till frukost. Så ska det va! Vi lyssnade på boklistan och chillade, och efter början av blogget åkte vi in till stan och träffade Johan (som var chef på us förut). Vi hade inte setts på flera ååår, så det var svintrevligt. Vi fikade på ett fancy fik och pratade om transkriberingsjobb, att bygga spellistor och allt hemskt vi var med om på us. Usch. Men så mysigt! Och nu är jag hemma hos Onna igen, och måste snart gå igen. lääälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0