Well I'm lost in the drums, I'm lost in the base, and I'm lost in the girl with the cute face

Rubriklåt: Go go med Laleh, en av mina och Onnas låtar som dessutom är så sjukt lesbisk! Vi har legit inte märkt det innan!
 
Hej och hallå från Onna! Eller ja, det är fortfarande jag som skriver. Men jag är hos onna. Hon sorterar sina strumpor. Spännande va? Kanske inte, men ja, sist vi bloggade var det ju chokladpudding-dags. Den blev ganska misslyckad, men ändå god, och sen såg vi nog mer på felix tror jag.
 
Igår fick vi gå upp för jävla tidigt och Stella åkte till jobbet och jag till blindhuset. Där mötte Kiti mig och vi hade en väldigt chill dag. Luna var hemma från föris och vi tittade på barnprogram, åt mikro-pannkakor och tog det lugnt tills Luna åkte till sin pappa. (nu lät det som att hon åkte dit helv själv lol.) Vi åkte in till farsta och köpte godis och sprit, bara viktiga saker alltså, och betedde oss som märkliga skånska tanter. Man måste unna saj!
 
På kvällen hängde vi med Onna. Hon gjorde omelett till oss (som var så goood) och vi lyssnade på musik, sjöng, skrattade och var allmänt synkade. Seriöst, när en countrylåt började ropade vi alla "yeeehaw!" i kör. Rimlig synk. Vi råkade lyssna mycket på Molly Sandén, jag och Kiti sjöng evanescence med stor passion och livet var väldigt fint. Jag och Kiti gick "hem" till oss, drack cider och lyssnade på mer musik, pratade om ätstörningar och sånt där. Och nu är det lördag, vi har ätit ägg och nu är jag hos Onna igen och lyssnar på boklistan. Det är mysigt och bra, för sen blire ju partay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0