We're the one thing we don't fuck up

Rubriklåt: Essence of us med Emilie Adams, en av de bästa Anna-låtarna
Babis: Okej då. Jag gillar inte det där tönt-mediet.
 
Hej från tåget! Snart är jag i Stockholm. Igen. Gud vad jag håller på och reser fram och tillbaka. Jag vill bara sova men det får man tydligen inte i det här jävla landet :( (sjukt om man inte fick det?)
 
Men igår var en dag, och då var jag hos psykologen. Där pratade vi om min märkliga självbild (hon säger att jag har drag av borderline? what?) och ringde psyk för att kolla när jag får komma dit (om hundra årtionden), och efter en lååång bilkö åkte jag till därifrån till Anna. Dalbyhäng <3 Hon kokade kola och jag sjöng stämmor på allt jag hörde, hon blev sur på allt i hela sitt kök och allt luktade jul. Vi åt kola och rulltårta och såg dieselråttor och sjömansmöss, men sen insåg vi att vi får ångest av den (kul när man ska bli extra trygg och ba nope!) så vi hann visa varandra lite musik innan jag åkte hem. Jag ville stanna kvaaar! :(
 
Så jag kom hem, mådde mögigt och somnade alldeles för sent. Men nu är jag på tåget och det gick i alla fall bra. Men jag vill sova :((( jag var seriöst sugen på att skita i alltihop imorse och bara sova. då hade jag vaknat för en stund sen säkert. muuums. Men jag åt nyss daim och alltså säg en sak i hela världen som är bättre än daim? Nä just det. Så, nu har jag bloggat, alla poäng till maj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0