fan ta den som brännvin har och inte bjur sin nästa

Rubriklåt: Törsten med garmarna, en av mina 2019 bangers
 
Haj haj från min nya data! Det är en liten databebis, som genuint är så liten att man får panik. Vilket också är ett problem, för jag måste göra hårda val om vilka funktioner mitt tangentbord ska ha. Ska jag kunna använda home och end, som jag älskar, eller ska jag kunna veta vad klockan är? Måste jag köpa en klocka nu? (nä förhoppningsvis inte.)
 
Men det här är ju inte datorbloggen, det är emma-bloggen. (hjälp, min mamma och hennes homies ska öva kör och de låter som valar. de sjunger upp, så det är ingen diss.) Jag ska hursomhelst berätta om mitt life, och i lördags efter blogget åkte vi till dalby för partajande. Stella fick träffa the homies, alltså anna, lilla och team osby, och vi hade en trevlig gathering. Vi (Anna) lagade tacopaj som var svingod, vi blindskvallrade liiiite för mycket och jag och Stella kan ha varit väldigt coupliga. Såry. Vi åt choklad och skickade den dramatiskt till varandra, lyssnade på låtar om död och sjöng rubriklåten med passion, jag sjöng hurula för Stella väldigt romantiskt och livet gick bra overall. Jag hade tänkt att vi skulle sova där, men vi var kär-töntiga, så vi åkte hem istället. Värt for sure.
 
Igår åt vi frukost och tittade på Felix, och sen åkte Stella hem :(( så jag gjorde inte jättemycket saker igår. Min hjärna var basically sirap, så jag fick inget gjort, men jag åt linschips och tittade på grajor och handlade mat med pappa och sara. Hon försökte köpa julmust (eller nån weird-ass julmust / julöl-thingy), men den gick sönder på momangen, så jul-gudarna straffade henne. Men jag vill ha julmust! Får jag köpa julmust i oktober? Fååår jag? Jag hoppas. Och nu är det måndag och jag är himma, och snart ska jag äta maaaat I am very peppad. Mat och powermetal kommer hända i mitt life. Så ska det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0