Got a mind full of heavy metal and a mouth full of lullabies

Rubriklåt: Pajala state of mind med magnettes, en så jäääävla bra låt som jag och Lilla hade ett moment med häromdagen
 
Okej okej I think I'm back. Sort of. Jag är inte på ingmar, utan på en lånedator som jag kallar prinsen (för att han är en prins och för att den förra hette gossen). Ingmar är död för alltid och spänningen stiger vad gäller hårddisken. Jag är faktiskt inte så panikig om detta, det känns typ chill med en brand new start eller nåt. (Boken finns i mail it's gonna be fine.) Så, nu ska jag berätta om mitt liv de senaste dagarna. Eftersom jag är lat, och för att inte skriva för långt, blir det två inlägg. Jag återkommer väl ikväll eller nåt med det andra.
 
Men när jag lämnade er hade ju jag och Lilla partytimes! Vi hade ett sjuhelvetes flow och skrattade jättemycket, men sushistället ville inte köra till oss så då var livet sorgligt en liten stund. Men vi sjöng låtar som Lilla inte kunde med stor passion, jag traumatiserade henne lite mer än vad som är rimligt, vi ringde en förvånad marie som trodde vi var mycket fullare än vi var och sen lekte vi leken "vilka på vår vänlista skulle vi ligga med?" (som ju är en ny version av "telefonlistan"). Det blev svinroligt och vi lärde oss mycket om varandras vänner, men sen tog vinet ut sin rätt ändå och vi blev jättttetrötta. Bästa sortens dåliga fylla tycke rjag, när båda ba nä fuck detta nu sover vi. Synd bara att vi inte kom iväg till botulfs. Rip :(
 
I lördags vaknade vi i omgångar (när jag inte drömde om freaky demonkvinnor som tog över folk genom att ställa frågor...demonen fick en typ att göra saker genom att få en att tro att de var normala...creepy) och sen chillade vi mest. Lyssnade på fina låtar som rubriklåten, åt risifrutti och pratade, typ. Och när hon hade åkt åkte jag till osby för att hänga med Robert! Vi åt nuggets och bollar och han berättade sagor som vanligt ("nu äter vi mat och då måste man berätta sagor!"), vilket resulterade vi skratt åt "vilken fin kula du har!" och mycket sympati från mig med konstiga män. Vi pratade massor om böcker och deckare i synnerhet, musik såklart och en massa annat. Vi lyssnade på musik också, because of course, och framför allt queen. Vi har förvånansvärt lika åsikter om queen-låtar, märkte vi. Det blev också ghost, gammal nightwish och annat, och med detta avslutar jag det första inlägget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0