Hon är allt för mig, jag är bara en i hennes publik

Rubriklåt: Satan i en ny dress med Silvana Imam, ännu en sån där vintage låt av henne. Vintage silvana är life!
 
Hej hej nu kör vi riktigt inlägg let's do thisss! Jag är ganska glad idag som ni kanske märker. Det var jag igår också, för först fick jag nyheter om boken (som kanske är superbra! jag hoppas det!) och sen åkte jag in till stan. För vi skulle se Systers kör konserta! Vi är i det här fallet jag, mamma och mormor och vi satt i en kyrka (som jag tydligen har sett mitt ex spela i, så nu drömde jag en läskig dröm om honom inatt, taskigt!) och kören sjöng. De sjöng till exempel the hanging tree, hide and seek och min favoritlåt esili! Jag tror den stavas så i alla fall. Jag älskar dennnn <3 och alltså deras kör är så bra. Alla borde seriöst se dem spela.
 
Efter konserten gick vi till botulfs, för vi hade bokat bord på pinchos men vi hade tid däremellan. Så vi satt under värmelamporna och drack ett glas vitt, och det jobbade en legit skåning där! Jag var i chock för det har aldrig hänt. Sen gick vi hursomhelst till pinchos, och där åt vi masssor. Jag åt som en jävla crazyperson. De har dessutom skaffat vanliga pommes där, finally! När jag sa att de inte hade det sa mamma "va? Vad gör vi här? Ska vi gå?" She is very good. Mormor var i chock över alla smårätter, vi pratade om en massa grejer, mormor gav oss en massa nyheter om släkten, vi åt goda efterrätter (men de har tagit bort mini-prinsesstårtan!) och jag och mamma kämpade med att ha beställt en hel flaska vin fast det var jättesmå glas (så vi var tvungna att fylla på hela tiden...mormor skrattade åt oss). Jag älskar pinchos hörni! Och i Lund har de legit bara snygga servitriser! mummms <3 Jag åkte hem och pratade med Stella jättelänge <3 och sen sov jag som en bebbe som vanligt.
 
Idag har mamma och pappa varit här. De hade med sig plocksallad (ica linero har legit den bästa plocksalladen basånivet) och sen fixade de min dumma tvättmaskin och dator, så just nu funkar alla mina teknik-grajor. jäää. Och snart kommer skogis! Jag har sammetströja på mig och är redo för life.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0