I could lie, say I like it like that, like it like that

Rubriklåt: When the party's over med Billie Eilish, en av de finaste låtarna of all time...eller kanske inte men jag och Anna hade ett fint moment när vi lyssnade på den iaf
 
Haj nu kör vi inlägg två! Sen blire helt vanliga inlägg bara. Inte för att detta blir så ovanligt, men ändå. Och vi börjar i söndags! Eller ja, då hände det inte så jävla mycket. Jag lyssnade på massa avsnitt av postpatriarkatet, basically, och sen pratade jag länge med Lilla. Då spånade vi inför min nya podcast (ja, jag ska göra en ny, nej det kanske inte är min smartaste idé, håll käften) och jag är så jävla taggggad!
 
I måndags hände det mer grajor. Först drömde jag en maniskt lång och detaljerad dröm om att jag skulle göra en film och sen bråkade med alla andra ansvariga, att jag blev strandsatt mitt i stan mitt i natten, att jag skrev arga sms till helt oskyldiga människor i affekt och slutligen att jag drack varm choklad med random tanter under sagda natt på ett ställe som specialiserade sig på det. Så jag vaknade helt slut, lämnade ifrån mig Ingmar (ripriprip) och sen åkte jag till Anna. Vi jobbade med Annas skoluppgift vilket innebar att vi hittade på en deckare och sen lagade vi lasagne. Muuuums <3 vi sjöng en massa konstiga låtar, tittade på Felix (som har flyttat till göteborg! Mina abandonment issues gillar ej detta) och sen hade vi det bara mysigt. Drack lite överblivet vin, åt choklad, pratade lowkey-bebisspråk, visade varandra nya låtar och pratade om dudes, vänskap och massa annat djupt. Gud vad vi behövde hänga!
 
Så, igår, sista dagen! Då hände...nästan inget heller. Jag fick den här fina datan, prinsen även kallad, och besked om ingmars bortgång. Jag babblade ännu mer med Lilla och hade det allmänt lyckligt med datorn. Och idag (just det, lol, idag är ju sista dagen) har jag försökt städa upp, skrivit en massa med folk och fått hem massa mat från mathem. och masssa choklad! Det kan man unna saj tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0