I wanna hold you when I'm not supposed to, when I'm lying close to someone else

Rubriklåt: Back to you med Selena Gomez, förklaring kommer förutom att det är en redigt bra dänga
 
Hej och hallå från en trött memma! Tänk att inte vara utmattad at all time det vore ju superkul. Seriöst, idag vaknade jag vid halv åtta av jossan, var vaken till typ halv tolv och sen somnade jag till tre. Liksom att sova sju timmar ska vara helt okej, man ska inte känna sig som en zombie tills man sover tre timmar till! Det är inte normaaaalt!
 
Men igår var det damhäng igen! älskar att vi har damhäng oftare <3 Saga kom med hur många olika drycker som helst och vi värmde färdigrätter (och vitlöksbröd!) och drack bubbel och lyssnade på post malone. Vet ni vad jag älskar post malone. Han är en sån liten bitch men en sån härlig bitch också. Vi snackade skit om mitt ex (just med Saga gör jag verkligen det jämt och det är mycket underhållande) och analyserade ett taskigt skämt hennes kompis drog (jag var tvungen att ändra typ all kontext för att det skulle bli ens liiite roligt) och sen pratade vi jättejättemycket om glee. Vi brukar ju leka leken "vem sjunger denna i glee?" när vi lyssnar på låtar och det gick verkligen till nästa level igår. Vi skapade scener som gjorde att vi ylade och fick gåshud på benen av pepp (Santana och Brody som sjunger no lie! Rachel och Brittany som sjunger rubriklåten! Ni fattar inte men jag vill komma ihåg) och hittade på en ny karaktär och gjorde om hela slutet på serien. claine blev inte endgame. Jag var nöjd.
 
Vi drack drinkar, jag mest white russians, och lyssnade på fler dängor. Vi döpte om vår lista till damhängsdängor, bara en sån sak. hjälp heter det dengor? Nu blev jag stressad men orkar inte kolla upp. Vi sjöng mer än vanligt (jag återupptäckte min svenska översättning av en the weeknd-låt och Saga blev jätterörd <333) och skrattade som vanligt av Travis Scott, för han är alltid en tönt, och efter några drinkar och timmar åkte hon hem. Då märkte jag att Lilla har blivit twitter-kändis! Hennes tweet har typ tusen likes! Det var en bra tweet, men...lälp. Och på tal om henne, snart åker jag till henne så vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0