Ibland är jag tråkig, ibland är jag konstig, det är bara att välja

(nästan hela inlägget skrevs i eftermiddags, men hann inte slutföras, så vanliga regler gäller. kvällen idag är alltså inte med.)
 
Haj haj från maj! Japp, ni läste rätt, en icke-låtrubrik! Sjukt. Och jag ska berätta om igår, för då åka jag till Malmöe och syntolkningskväll med team osby och helena, vår syntolk-kompis. Vi åt middag på hennes "pizzahak" och chockades av folket runtomkring (konstiga fulla män, more like it) och pratade om melodifestivallåtar, korkade seisar och en massa annat mojs. Sen gick vi hem till Helena och Annoushka sa rubriken, utan synbar anledning.
 
Sen satte vi igång att titta på syntolkad tv. Först såg vi veckans "alla för en", så jag hyllade josefin johansson och vi var generellt väldigt bra på alla grenar (särskilt Annoushka). Det blev sen en massa "blindbabbel" (älskar!) och tårta (eller tråga som jag först skrev, vad fan är en tråga), och sen såg vi "första dejten". Så mysigt program! Vi mobbade folk för att de hade hattar och kepsar (Helena) och för att de trodde att alla tränade och sprang (jag och Annoushka) och jublade högt när en gammal kvinna var sassy. Livet var på topp och sen åkte jag hem och sov som en jävla stock.
 
Idag har jag varit på lunch med min familia. Vi åt lax med citronsås och sen gick vi och kollade på (utsidan av) en lägenhet som syster är taggad på att införskaffa. Peppen! Hon var töntig och visade tramsiga tictocs, men sen åkte jag hem och fixade med mamma. Och nu är det natt, så ni får höra om ikväll när jag har sovit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0