If you give me what I want, then I'll give you what you like

Rubriklåt: Give you what you like med Avril Lavinge, en lagom höstig och lagom destruktiv / dekadent låt (som såklart spelades igår).
 
Hej från en sliten Memma! Och en lila memma! Äntligen är jag en lila person igen <3 och jag och Anna N har haft en väldigt bra hårfärgningstid! Vi träffades i stan och gick till åhlens, för vi ville slippa åka till nova för att köpa färg. Och we were in luck, för det fanns lila färg där! Sen köpte vi vin och choklad och åkte hem till mig. Då blev det hårfärgning! Det verkar ha varit en bra färg, fast jävlar i gatan vad den slet på mitt stackars hår. Känner mig nyblekt fast jag inte är det. Hoppas efterbehandlingen hjälper.
 
Sen hade vi lagom kaosiga vintider. Jag ringde min årfyllande flickvän (som tydligen skrev en tweet efteråt om hur bra jag är, jag kanske dog nu när jag läste den), vi lyssnade på hurula och hade emotions, jag spelade min viktigaste av mina låtar för henne (av nån anledning...) och vi pratade och musikade till lååångt in på natten. Videos skickade till hennes familj så som ofta och till slut hade vi ett late night samtal med Simon (hennes semi-dude). Då ställdes viktiga frågor som varför han hatar Silvana, varför han hävdar att han är min platoniska brorsa (och vad fan en brorsa är om inte platonisk...hjälp) och vem Annas bror har legat med egentligen. Det var ett väldigt konstigt samtal tbh. Sen läste vi läckberg och sen sov vi, eller i alla fall jag. Anna inte mådde :( så hon åkte hem på morgonen och jag sov några timmar till. Undrar om mitt dygn någonsin har varit så här kvaddat? Seriöst, det är fan tragiskt. Jag skäms på allvar. Men jag är up and about nu i alla fall och ska snart lämna huset. Sorry for bad blogging osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0