Vad är ditt problem baby jag står här nu, sluta kolla i mobilen jag är inte där nu

Rubriklåt: Tänker på mig med Adrijana, en av mina nyaste favoritlåtar som har precis rätt mängd sexighet och "fuck you"-het för mig
 
Haj från en jätttttetrött Emma! Så himla oklart varför, för om jag har gjort något lately är det sovit. Weird är jag. Men igår efter blogget, eller ett rätt långt tag efter om jag minns rätt, kom Skogis hit! Vi båda kände det som att vi inte hade setts på mååånader, men det...är ju inte alls så. Vi drack vitt vin, åt chips och pladdrade såklart om störiga män vi känner en jävla massa. Vi bondade över hur absurt det är med folk som flyttar ihop typ på momangen när de träffas, liksom huuur ska de veta om de vill ha separata bokhyllor! Det är tydligen en grej. Vi hamnade i ett Gwen Steffani-flow, sörgde all tid vi lagt på idioter och sen upptäckte vi något helt jävla cray: Hennes kille har varit min lärarpraktikant! Liksom inte en gång utan flera gånger under alla tre åren! Fan vilken tur att vi kom på det innan jag träffade honom. "oj hej, du är ju den blinda eleven!" sure am, man. Anyway...vi drack suröl och jag peppade inför flickvänshelgen som stundar (hon kommer imorgooon), och sen åkte Skogis hem och jag sov.
 
Jossan väckte mig vid 06, men sen somnade jag om och sov hela dagen. Sen har jag chillat och preppat inför min nya poddddd (så satans jävla taggad på det!) och nu sitter jag här. Får jag sova igen nu? Jag får det va? För när jag vaknar är det fredag och då kommer en Stella hit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0