Did she make your heart beat faster than I could?

Rubriklåt: Love med Daughter, en så otroligt höstig och framför allt känslosam låt. Jag är höstig och känslosam så it works
 
Hej från mitt i natten-emma! Idag är jag inte lika trött, men ganska. (gäspade exakt nu när jag skrev det, lol) När jag hade skrivit igår somnade jag och sov i tolv timmar, som jag gör. Men jävlar vad jag drömde! Det var konstigt sex, milkshake på bröstmjölk, ett tv-program om Sirius Black (hej, Emma Black, kul att du joinade drömmen och gick loss!) och en sjukt lång och kaotisk scen hos Pia och Magnus där jag letade efter en katt att ta hem, men alla kattungar hade dött...jag bondade massor med kattmamman och samtidigt sålde jag en random katt jag hade hemma som inte tyckte om att vara med jossan tror jag? Det var...en jävla resa. Vaknade och var sugen på milkshake och kände mig som en värdelös kattägare. (Det sista kan bero på att jossan väckte mig och bet mig i fingrarna för att hon var så hungrig...)
 
På själva dagen har jag som vanligt inte gjort mycket. Jag har lyssnat på veckans vad blir det för mord och pågick, och på kvällen åkte jag him och åt mat. Pannbiffar med mos och lingon <3 bästa livet. Vi såg al pitchers nya special, mamma bakade kanel-kaka och allt var sådär wholesome-höstigt. Så det är ju lite konstigt att jag kom hem och lowkey spårade ur, med en massa stormiga känslor och grejor. Alices autism-insikter på twitter lugnade ner mig, och nu lyssnar jag på gilmore guys och är tillräckligt trygg och lugn för att sova. Om min hjärna kunde chilla med drömmarna inatt vore det...uppskattat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0