Månader i fosterställning dålig hållning sämre stämning

Rubriklåt: Penseldrag med Mares, som jag har haft på hjärnan hela dagen fast jag inte ens kan komma ihåg hur möget går. Så jag ba hör hans röst mala i huvudet. Kul life.
 
Haj från Husby och Stellas nya place! Hon går just nu runt och letar efter ett täcke. Två täcken är tydligen a thing. Ska komma ihåg detta när hon kommer ner. Wait hon kommer ner om två veckor kom jag på nu we are truly something. Vad som också truly är something (okej rimligt skrivet) är att igår träffade jag gudbarnen igeeeen! Jag och Lee bondade ovanligt mycket och lekte badkarscafé (?) och leken "gagnam style" där man hoppar upp och ner i sängen och "sjunger" den. (nu hittade Stella täcket och döpte sin vattenkokare, hon är ett geni. säger hon.) Onna kom över och vi alla åt middag och försökte umgås, men barnen var enågot intensiva så det blev svårt. Jag och Onna hann i alla fall spela songquiz. Tips från mig, det är en kul app. Jag slaktade, men det förvånar kanske inte...jag är ju något av en tönt med sånt. Okej nu ska vi dricka mer te, hur fan ska vi kunna sova inatt med all denna vätska i oss? Det var intressant info ja. Anyway...barnen sov och jag och Kiti umgicks en stund, men sen sov även vi. Min bästa Lee-dialog följer:
Kiti: Lee, vad gör du?
Jag: Hon sjunger på pippi!
Lee: Nääää!
jag: Nähä?
Lee: Jag hummade bara lite på Pippi!
...rätt ska vara rätt, såklart.
 
Idag har mest varit jobbig. Kiti var stressad över föreningsmög, hennes dagmatte-hund var jobbig och bitig och jag hade ångest. Kuuul. Men jag lyssnade på bra ny musik och sånt, och sen åkte jag ju hit! Jag fick vänta i husby i hundra år, men till slut kom jag hit och fick se den nya lägenheten. Det är så fint här! Fast det är ännu en jävla cirkelformad lägenhet. Sluta bygga såna it drives me up a goddamn wall. Hursomhelst...när jag kom hit la vi oss och tittade på trinkets, en ny mysig och gay serie jag hade hittat åt oss, och sen har vi pratat och sett en massa Felix. Vi har skrattat mycket åt "nu sticker jag, det här är för läskigt", förklädda örnar, "det är fräknar!" (kan förklara men det är svårt) och annat trams, men också pratat om lolita och annat "djupt". Och det är typ det jag har att berätta. Hej då, hare bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0