men jag låser telefonen, tänker vad är det du håller på med

Rubriklåt: Tänker på dig med Mayleen, en av de bästa mamma-låtarna ever. Jag fucking älskar låtar om föräldrarskap. Älskaaar.
 
Haj haj från tåget! Det blev verkligen inte ett enda blogginlägg från blindhuset den här gången, tydligen. Men tåg är bra bloggplatser, och jag måste ju blogga idag, för det är bloggelsedag idag! Grattis bloggen på 12-årsdagen! Snart har jag bloggat i mer än halva mit tliv, sjukt ju. Nästa år händer det.
 
Så, var lämnade jag er? Just det, i lördags i husby. Där tittade vi lite mer på trinkets och sen sov vi, om jag minns rätt. Jag älskar att sova med Stella vet ni det eller. Jag får lyssna på konstiga dokumentärer (i den här fanns det en tjej som hette Ingun! Det är inget namn!) och skeda henne tills hon somnar och sen chilla med life tills jag somnar själv. Cosyyyy. Vi vaknade sent som vanligt och såg sista trinkets-avsnittet, och aaaaa the cliffhanger! Vi var helt upprörda och fangirliga, men sen skilldes vi åt. :(((
 
Jag åkte tillbaka till blindhuset och där var det mer barnhäng som hände. Lee var glorious och ropade saker som "hjälp! rädda er själva!" och "har jag fått en lillasyster som vill ha saft?" Hon är bäst. Luna är också bäst. Jag älskar dem så jävla mycket <3 vi åt middag och sånt, jag och barnen lekte med leksaksmat och sen gick jag över till Onna. Där lyssnade vi på boklistan och skrattade åt trams som "laaaxiiiis!" (hon hette laxmi men det tyckte jag var tråkigt) och undrade över sjuka vuxna i böcker. Vi mindes en massa gamla minnen (ja man minns minnen Emma) och sen vare dags för sömn igen. Jag är så intressant! Men idag har jag hängt med Kiti och nu är jag alltså på väg hem. Jag är så jävla taggad på att vara hemma! I en lägenhet som inte är fkn cirkelformad! Jag haaaatar cirklar. kan ett rum bara ha en dörr seriöst? Med denna rant lämnar jag er, grattis igen bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0