I hear him before I go to sleep

Rubriklåt: The man with the child in his eyes med Kate Bush, kanske inte den bästa rubrikraden, jag vet att jag är sloppy med dem
 
Hej hej det känns länge sen! Lol två dagar är inte länge sen. Men känns sa jag! Jag är inomhus (gasp) och tänkte berätta om mitt lilla life. Till exempel i lördags när jag och pappa hade häng. Vi åt middag och delade en flaska vin (mamma kom sen hem och upptäckte att vi hade druckit hennes vin som hon skulle prova, sååry) och tittade på en dokumentär om Kate Bush. Det var riktigt bra och vi bedömde låtarna vi hörde, pappa hyllade Peter Gabriel och jag hyllade rubriklåten för it is truly a jam. Hon skrev den när hon var sexton fuck off Kate. Vi lyssnade sen på en massa metal och bondade över långsam och tung musik as opposed to snabb metal som bara pågår. Vi är irriterade för att det inte finns nåt ord för sån metal vi gillar, för om vi säger power metal menar folk oftast den snabba. Detta var bara för Roberts läsning, ingen annan bry.
 
Jag sov över och igår vaknade jag till extra goda ägg. Jag chillade i "min" säng på förmiddagen och sen tittade jag och mamma såklart på the mentalist, för hallå haru träffat oss. Men sen bakade vi (hon) havrekakor och jag tog med dem till Sara! Hon planterade om blommor som hon inte kunde namnet på (jag sa att jag skulle fråga på twitter och hon sa upprört "jag fattar inte twitter. Det är ju bara som google!" eh nej) och sen fikade vi i uterummet. De har ett hus med ett uterum kan vi prata om det. Sara gjorde "wipped coffee" som var riktigt jävla äckligt, men väldigt exciting, och vi pratade om körer och krämpor och vad vi gör om dagarna. Sen var hon tvungen att räkna en massa till sin kör så jag hängde med ingmar och Benjamin (som låg på soffan och sov hela dagen) krävde att vi skulle köpa pizza. Så jag åt kycklingsallad från kryddan, mummmms, och vi testade Klara (Clara?) Henrys sitcom. Den var...traumatiskt pinsam, men åtminstone lesbisk, så it works out. Sen åkte jag hem med lagom mycket kaos(gick vilse utanför min egen dörr blä) och sen pratade jag med lilla, hade ångest och sov. Och nu börjar min måndag, för jag ska till psykologen! Minns ni ens att jag har en psykolog I sure don't det var så sjukt länge sen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0