if the right one came, If the right one came along

Rubriklåt: I've got this friend med the civil wars, för hallå har ni hört en soligare låt? Det har ni nog men jag inte bry
 
Hej från, gissa var? Balkongen såklart! Jag vägrar låta en enda solstråle gå förbi mig. Okej det är inte helt sant, för innan solen kommer hit lyser den ju på framsidan och då sover jag. Fattar ni så bra att jag har sol på kvällarna så jag kan njuta av den? Jag menar, vilken jävla waste om jag hade morgonsol och bara sov igenom hela skiten. Hemskt ju.
 
Men saker jag ska prata om är väl till exempel igår, vad hände då? Först hände inte mycket, men sen åkte jag  him och skrev bok i solen på altanen. Fåglarna kvittrade sig hesa och jag fick en del gjort. Att skriva ny bok är: Svårt, men också: roligt. Jag och mamma gick ut med Lukas och sen tittade vi såklart på the mentalist. Men vi såg ett obehagligt avsnitt så min hjärna blev helt upfuckad, usch! Jag tröstade mig när jag kom hem med att läsa nya kapitel i Emma Blacks bästa fanfic, för det hade kommit två! Kan inte ta in att jag är så blessed att den faktiskt inte slutade utan kom tillbaka flera år senare. Är så jävla glad över det! Så till sluuut somnade jag, så idag har jag sovit massor. Jag har också försökt fixa min mail och fått veta att redigeringen av min bok pågår! Iiii! Och nu sitter jag i solen och lyssnar på min vårlista, just nu timbuktu, och ska fixa grejer med mamma snart. Det var det jag hade idag, vi ses sannolikt snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0