Jag kommer älska dig när jorden gått under

rubriklåt: Det kommer aldrig va över för mig med Håkan Hellström, för det är den vårigaste låten ever. Eller nä men det är en vårig låt.
 
Hej från vår-Emma! Jag tänkte först balkongblogga, men det var liiite för kallt, så riktigt så kul ska vi inte ha det. Men igår var det kul för då var jag hos Lilla! Det var fan inte igår jag var där. Och hon kunde ropa ner från fönstret när jag kom, så då äre vår på riktigt! Vi lyssnade på de vårigaste låtarna ever och sjöng och åt korv med bröd. Jag fucking älskar korv med bröd så jävla mycket. Och Lilla bakade chokladbollar som vi också åt! Och jag hade köpt loka crush så livet hörni, det var life. "livet var life" bra skrivet Emma. Mycket stämmor och oktavande hände (jag hade en sopran-dag tydligen), Lilla var rimlig ("går går det, men frågan är om det går?", jag fick höra märkliga Navid-låtar ("men det vill jag inte!" blev en grej) och vi kände verkligen livet i oss. Vi försökte sova men babblade istället om björnar och annat trams och skrattade så att vi fick panik. Seriöst man borde inte kunna skratta så mycket! Jag berättade twilight-sagor och till sluuut somnade vi.
 
Idag vaknade vi och vårmorgonen var spektakulär. Lilla stekte ägg och hemmafruade allmänt, vi lyssnade på vår flatlista och livet var ungefär så bra som liv kan vara. Sen åkte jag hem och har uppdaterat mina spellistor (mycket viktigt!) och chillat, och snart ska jag him. Ses när vi ses, sannolikt imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0