Jag önskar jag kunde säga att det var sista gången jag blev lurad vart nån vill

Rubriklåt: Santa crus med Marit Bergman, för igår vare första april sååå that's why. Hade ju varit smartare att ha det då, men nu bidde det ej så.
 
Hej och hå från detta tråkiga liv! Jag ligger i min säng och har det bra. Det är typ det jag gör. Men igår var jag himma och det var mushmushmush-final! Vi brydde oss inte jättemycket om vem som vann, men finalen var bra, och sen såg vi det riktiga alltså finalen i efter stängning. Och satan vad jag var invested! Min valp och eviga kärlek Victor vann...inte. Riiiip :( jag vrålade av upprördhet. Han är min valp forever I love him :( vilket är ganska kul.
Pappa: Victor kommer nog vinna, Marcus är lite kär i honom.
Jag: Ja men vem är inte?
Mamma: Alla är det! Till och med Emma! Det är ju inte första gången...
Well, I choose this one. Lol. Vi åt chokladglass och hade det bra, och sen åkte jag hem och har varit här. Har sovit, chillat, lyssnat på poddar och kämpat med Ingmar. Men han mår bättre nu! Pappa joxade med inställningar och det funkar bättre yaaay. Och ja, eh, det var det? Tur jag inte är i legit karantän för då hade den här bloggat spååååååraaaat. Serri om jag blir sjuk flippar bloggen på momangen. Jag trodde att jag hade feber innan idag. Det hade jag inte, jag hade bara inte ätit på 16 h. Kroppen var kränkt. Den borde vant sig, men tydligen inte. Så, det var det på riktigt, harebra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0