Just know that if you fuck around, boy I'll hunt you down

Rubriklåt: Hunt you down med Kesha, en genuin jävla countrylåt, det ska hon fan unna sig
Rättelse!: Thereses låt heter inte alls believe. Det har jag visst hittat på. My testimony, heter den. Det hade jag inget minne av, såry.
 
Hej hej det är mitt i natten och jag ämnar fuskblogga. Så jag tänker mest berätta om min lördag i detta inlägg. Unnar maj. Och igår var jag alltså i osby, för där är jag visst jämt nu. Inte mig emot. Ååh nu kom jossan och luktade utomhus. Eller hon luktar typ föråd? Vad har du gjort weirdo cat? Anyway, osby vare. Där bjöds jag på mat och mystisk men god passionsfruktspannakotta, och sen såg vi smartare än en femteklassare. Där Annoushka var meeeed! Hon var amazing och kunde allt utom fjärilars munnar, för vem fan kan det. vi, nu, men ändå. Så vi skålade för hennes awesomeness och hon fick hantera sina fanmail (det var många!) och sen lyssnade vi på en oerhört märklig och bra påskskiva om Jesus och annat. Den var så att säga bättre än julskivan. Och sen lyssnade vi på en massa 90- och 00-talsmusik. Jag hyllade Melanie C (hon är så backer!), vi dömde ut discolåtar för glatta livet och världen var bra.
 
Idag vaknade jag motvilligt som vanligt, men fick frukost och chillade och fick en hårddisk! Den är så liten att man får moderskänslor för den och på den ska jag lägga alla mina grajor. Yay! Jag åkte hem och på eftermiddagen städade jag med mamma. Countrymusik pågick och allt blev i ordning. fin lägis har jag nu! Och där stannar jag inlägget, förutom att jag ska berätta Saras andra knäppighet i fredags. Hon skulle berätta nåt om att 5g är dåligt för miljön (?) och förklarade det som att servrarna stod i olika lador...? "där internet bor", sa hon. Så när man är på internet nu är man i ladan. Det var allt för min lada hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0