Mama please don't say I'm gonna laugh about this someday, you didn't see the way he drove away

Rubriklåt: Die from a broken heart med Maddie & Tae, en vårig och mysig countrylåt som jag nynnar på idag och som dessutom har hamnat på billboard nu, vilket är sjukt, eftersom jag har lyssnat på den i ett år nu.
 
Hej och hå, ett förmiddagsinlägg! Har ni hört? Sjukt life. Och jag ska berätta om mitt ganska tråkiga liv, där jag till exempel har varit hos psykologen. Just det, det skrev jag ju till och med sist. Det har jag skrivit mer om i ett mush som kommer i eftermiddag, men annars berättade jag om psykiatrins märkliga beteende och det var trevligt. Sen när jag kom hem kände jag ett starkt behov av socker i mitt liv, det var verkligen extremt, så jag upptäckte att man kunde köpa snacks på foodora! Det var ju dyrt som röv såklart, men vem bry. Stella hjälpte mig med tillgängligheten ("omg jag vill ha allt där", skrev hon, true that) och sen hade jag cola och chips och choklad hemma. Jag levde fan life!
 
Igår var en riktigt utmattig dag. Jag var yr nästan hela dagen. Men jag tog mig till affären och sen hade jag en ganska mysig kväll, där jag till exempel hittade ett nytt system på youtube! Alltså ett DID-system. Jag är typ nykär. Och inte bara det, utan jag hittade en ny podd! Eller jag lyssnade på den för första gången, jag har hittat den innan. Flashback forever är det, där Ina Lundström, Emma Knyckare och en mycket vacker tjeja som heter Mia babblar om flashback forum. Det är så orimligt jävla roligt! Jag åt glass och lyssnade på denna podd, skrev med folk och hade det riktigt bra fast jag knappt kunde hålla upp huvudet. Men idag mår jag bra, trots att jag vaknade mitt i natten av en spyende katt och allt! Jag hoppas att det håller, för den här dagen behöver jag energi. Vill avsluta inlägget med att idag fyller Lilla år! Grattis till min bebbesystej som fyllej åååj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0