There'll be just one survivor, the memory that I was yours and you were mine

Rubriklåt: Immortal med Marina, från mammas lista i fredags som basically bara är en stor marina-shuffle med lite annat. Dessutom kul låt för att det låter som att hon sjunger "chasing after daim" istället för time.
 
Hej hej det känns länge sen jag bloggade nu ju! Det var också ganska länge sen iofs. Och det har varit påsk! I fredags var ju "stora påskdagen" och som vanligt började det med brunch, dock himma pga livet nu. Sara och Benjamin (och haddock såklart) kom och vi åt massa ägg, mackor, plättar och grejer. Lätt den bästa påskbrunchen rent matmessigt för mig. Och efter brunchen var det, såklart, äggjakt! Vi gick på en runda runt linero och mårtens fälad (där himma ligger) med mycket bra ledtrådar. Det var lagom svårt i år, i alla fall om man tog maps till hjälp. Which we did. Älskar att en video på mig som sjöng vandraren var ledtråd till nordmannavägen, starkt jobbat osv. Sara och jag pratade mest om var alla våra grundskolekompisar bodde när vi var små och Benjamin hoppade runt och sjöng konstiga låtar, och vi köpte glass från glassbilen! Jackpot i livet ju!
 
Efter äggjakt och hemma-paus var det kväll och vi åt lax. Bara familjen dock, inte mormor och Cias familj som vi brukar. Laxen var life och sen spelade vi ett märkligt brädspel. Jag blev helt slut i huvet och gick och la mig ner, men vi hade kul ändå och jag och Benjamin vann. Det hade jag glömt men jag kom på det nu lol. Sen spelade vi "vem ska bort" där jag flexade mina skills om ryska böcker, och sen var kvällen typ slut. Vi åt också pannakotta och jag och Sara åt grillchips i sängen, för det är vårt bästa memme. Internskämt heter bara memmes nu. Och ja, igår hände verkligen 0 saker. Jag sov nästan hela dagen och det var ganska mycket life. Men snart kommer Lilla hit! Jaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0