Jag har en coca cola-själ, Sverige vet vem jag är

Rubriklåt: Koka kola själ (ja hon stavar det så, kokain I guess) med Hanna Järver, för jag drack upp min cola idag och det gjorde mig personligen kränkt...samt jag kom inte på nån rubrikk.

Hej från den mest utmattade blobben i världen! Jag måste sova :( men ännu mer måste jag dessvärre blogga. För holy shit I am behind. Jag lämnade ju er i lördags när vi skulle äta lunch. Det...gjorde vi. Vi fick rostbiff med pommes och såser, och vinbärsbubbel! Och mer goda muffinsar! Dröm-Life! Vi åkte till stationen och lämnade Onna vid tåget och jag och mamma åt glass och pratade på en bänk i väntan på mitt tåg.

För jag skulle till Osby! Woop woop! Väl där åt vi kött som de grillade i sin nya fancy grill (den är så cool serri!) och vi berättade sagor, fast mest de denna gång för jag hade inga sagor. Vi lyssnade på vidriga kärlekssånger (det var heeemskt) och sen babblade vi bara en massa i allmänhet. Tills jag tvingade dem att leka gissa fråga tänka, that is. Annoushka var oväntat bra på detta, men när Robert var bra var han verkligen on Point. Jag tänkte på smoothie-Sten, så jag var väldigt nöjd. "har han bjudit dig på smoothie?" ropade Annoushka till slut. Jag svarade ja, men kom sen på...att jag inte ens var där. Woops. Det var hur som helst en kul kväll.

Igår blev det frukost i vanlig ordning och sen lärde Robert mig mitt nya program! Jag har fått ett fett coolt program av honom som gör allt ljudfil-spelade jättemycket lättare! Jag är så jävla taggad! Men jag var ganska dålig på att lära mig saker. "Nu sa du ordet markör, så jag fattade inget alls!" sen fattade jag att markören är ganska viktig. Så kan det va. Vi åt lunch och berättade fler konstiga grejer, diskuterade "icke-tänkande heteros" och män i kvinnokläder, och sen åkte jag hem. Då föll jag i total jävla dvala och sov i fyra timmar. wooops. Men jag pratade med Kiti sen och det var bäst! Hon var smart och hade rimliga tankar och var bäst. Eeeh jag sa precis samma sak två gånger såry.

Idag tog jag mig upp och tog mig in till stan för fika med Alex. Jag superfikade och vi pratade om olika restauranger och deras sallader och hur dåliga folk är på att få vänner. Det är de faktiskt! Jag kom hem och har solat på balkongen, pratat massor med min tjeja och sen bara legat här. Nu måste jag fan sova I am actually dying over here. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0