Det har regnat i dagar, det regnar och det slutar aldrig

Rubriklåt: Låtsas som det regnar med Veronica Maggio, för vad är odsen att det kommer upp en låt jag gillar, på svenska, i roberts lista på typ 5000 låtar? Inte låga / höga (vad är vilket ens) men det hände!

 

Hej från en ångig Emma! Jag vill bara sova i en boll men snart ska jag åka och därför måste jag blogga. Logik ändå. Och igår åkte jag ju, till slut, till robert! Vi åt nuggets med bollar (Lilla fattade inte vad jag menade med bollar, är hon min syster eller inte ni får bestämma) (ni får inte bestämma för jag råkar veta att det finns bloggläsare som inte tycker att hon är det!) och berättade sagor om sandlådor och den sämsta familjen vi vet. "She married a *last name*, she's a fucking idiot!" vrålade jag at one point. Står för det.

 

Vi åt mystisk efterrätt och sen fick jag en ordentlig lektion i metal. Likheter och skillnader mellan thrash, death och black metal gicks igenom och jag kaaanske fattade lite? Men är långt ifrån fullärd tyvärr. Vi tittade på när Winnerbäcks band pladdrade med varandra (de är jättegulliga) och nu vet jag säkert att det är Anna Stadling jag är kär i. Marry me Anna <3 Sen pratade vi om sexualitet och inkludering och sånt, som vi ofta gör, och sen åkte jag hem. Taxichauffören bjöd på cola, så det var en bra resa, och jag lyssnade på postpatriarkatet. Det har blivit en grej att jag gör det när jag åker till och från osby, vilket är...något ironiskt.

 

Sen har jag sovit i ett år, släpat mig upp, fikat med pappa och nu är jag redo att åka till malmö för tusen äventyr. Jag har en fin klänning för första gången (eh jag har haft fina klänningar innan...ni fattar nog) och livet är helt okej förutom ångesten då men vadå då ve


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0