I can finally see, you're as fucked up as me, so how do we win

Rubriklåt: Sick of losing soulmates med dodie, en mysig och gay liten sång
 
Okej nu måste jag blogga. Jag orkar egentligen inte, men tänker att autopilot har jag funkat förut. Skulle nog kunna blogga i sömnen. (clearly not för först skrev jag "sova i sömnen". No shit att du kan sova i sömnen Emma) Så, det jag har att berätta om är i lördags. Och då åkte jag till den lesbiska festivalen! Där letade jag till slut upp Lilla och vi drack cola på märkliga puffar och sen såg vi en svincool artist. Det var typ en björk-aktig musig musik, med saxofon och lesbiska, tvåspråkiga texter! Sjukt jävla braaaa! Men hon har inte släppt sin ep än :( snart har hon det och då kommer jag lyssna på den hela tiden. "Den ska in i alla listor!" sa Lilla. Japp, välkommen till countrylistan...lol. Och innan vi åkte därifrån hann vi se Moa Svan prata om manshat! Vadsägerniomdetva? (Om Onna läser, hej jag är skyldig dig en milkshake för att du missade detta)
 
Jag och Lilla behövde åka sen, för hon skulle sjunga på en cool bankett! Så vi var i rådhuset, which is insane, och banketten var riktigt nice. Vi fick svingod soppa (med ett supergott vitt vin) och sen jättegott kött med olika grönsaker. Jag skämtade mycket med kvinnan bredvid mig, presentatören (det finns ett riktigt ord men jag kan inte stava det, låt mig va) var jättehärlig och Lilla sjöng så himla braaa! Hon är bässst <3 och söt är hon, som lät mig följa på kul fancy middag! Fast jag fick inget te. Är: bitter.
 
Efter middagen åkte vi hem till Lilla och efterfestade. Vi lekte "ha eller va" (va=ligga med), sjöng och pratade om jobbiga saker. Vi kom fram till att vi är väldigt fucked up, som rubriklåten säger. Och såklart berättade jag om böcker när vi skulle sova, men denna gång twilight. "Va, finns det varulvar i twilight?" ...ja. Det finns det. Sen sov vi och igår åt vi frukost och lyssnade på vår flatlista. Bästa livet.
 
Sen har jag inte gjort mycket. Jag var himma och åt goood mat och tittade på mushmushmush, och sen har jag sovit nästan jämt. och ätit pringles och tittat på youtube, men eh ja. Jag mår väl inte super antar jag. Men nu ska jag sova ännu mer och då mår jag bra för sömn är bra. Jag kan ju till och med sova i sömnen tydligen! Hoppas att jag inte drömmer om att Onnas katt äter mina sladdar inatt. Är typ sur på skrollan irl för att hon var så dum i min dröm :( rimligt osv. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0