I get all my kicks from love love love love

Rubriklåt: Make me smile med Laleh, en av mina och Onnas bästa låtar
 
Hej från Onna-hemmet! Här sitter vi och rantar argt om diverse saker, för vi har visst en arg-dag idag. Nu hoppade valfri katt upp på soffan och ner igen. Vilken katt vet ingen människa. Men ja, let's get this started med att igår var jag hos läkaren på psyk. Vi ska inte höja mina meds just nu, men däremot ska jag tillbaka till vårdis, för min skjöldkörtel (bra stavning) är tydligen lite kaos. Tänk vad man inte vet va.
 
Sen åt jag och mamma lunch på vespa (mummmms) och jag satte på mig på tåget. Där skrev jag klart 2012 och lyssnade på veckans skiva, som var en mix! Vi gjorde alltså små blandband-spellistor till varandra. Så bra grej! Jag kom hursomhelst fram och där väntade...ingen ledsagare. Kul va? Nej. Det var kallt och jävligt och jag stod där i tjugo minuter och väntade. Till slut kom en ledsagare och jag åkte till blindhuset där jag åt korv med bröd med Onna och Kiti. Barnen bråkade om ytan i den stora soffan, sådär som man gör, och vi pratade om min bok och felhörningar och annat trams. När barnen somnat pratade vi om vad som pågår i våra liv och vilka som är töntar, auditions som inte är så bra som vi minns och myyycket om att man borde ha en hund som heter Earl. Då kunde man sjunga exakt alla kommandon till goodbye earl-melodin, nämligen. Vi skrattade seriöst orimligt jävla mycket åt det där. Vi sjöng på våra äldsta hits och var märkliga, och sen gick jag och Onna över till henne för att sova. Vi rantade dock länge och väl om allt som är sämst innan vi faktiskt sov.
 
Idag har Onna jobbat hemifrån och jag har mest chillat. Men också skrivit bok! Det kanske blir nåt med de här barnen ändå, vem vet? Vi har ätit goood mat (toast till lunch och goooottt kött med pommes till middag) och pratat och skrattat en massa när Onna inte suckade över hur tråkigt hennes jobb var just idag. Nu badar hon (casual badkarsbad är ju life!) och snart ska hon sova, så då går jag över till Kiti. Liiite tidigt sovande ju. Men ja, nu vet ni var jag är och hur det går, vi hörs när vi hörs osv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0