mitt tiotal #2: 2011

Redan nu kör vi vidare, med det märkliga året 2011!
 

-Jag började skriva låtar igen! Det var helt enormt att det hände och jag skrev till och med två låtar som blev släppta fem år senare: Nedslag och our father. Jag började klinka lite på piano och på julen fick jag synthsaken julia (det var ett sammanträffande att hon hette så).

 

-Jag blev mer förälskad än jag någonsin varit. Synd att det var i en dude, och att jag var i en relation redan som var supermonogam, och att han jag blir kär i var ett as…men äsch. Jag blev verkligen himlastormande kär och det var surrealistiskt och hemskt och magiskt.

 

-Jag och familjen åkte till malaysia! Vi var på paradisöar, jag kom över min rädsla för båtar (for the time being), vi såg en massa djur (jag brydde mig inte ens när de stod precis bakom mig…) och bodde på ett fancy hotell med lounge.

 

-Jag och Linnsie träffades igen efter fyra år! Jag minns dagarna hon var här nere som genuint perfekta och har sällan klickat så bra med någon som jag gjorde med henne. Vi hjälpte verkligen varandra genom det året. Jag saknar henne.

 

-På tal om vänskap så hade jag och Onna ett väldigt bra år. Vi kanske inte hängde jättemycket, men vi började med frukosttalks (hon ringde mig när vi båda hade sovmorgon och hon gjorde frukost) och det är en så mysig grej tycker jag. Hon sjöng sånger om nutellaburkar när jag inte mådde bra och vi höll oss uppdaterade om varandras liv.

 

-Jag sjöng låten 24, en av mina viktigaste musik-upplevelser. Är så lycklig över att jag gjorde det, för fy fan vad ledsen jag var innan den konserten. Jag hade inga vänner att spela med, om man säger så.

 

-Jag och Kitiara…pågick. Väldigt mycket. Det syns inte när man går tillbaka, men wow vad jag kämpade. Det är egentligen det jag ser mest när jag tittar på 2011, och inte bara med Kiti, utan jag kämpade med alla hela tiden. Nästan alla mina relationer var otroligt krävande. Men det var såklart bra också. Jag somnade i hennes knä till dragonlance (som hon nu har ett namn ifrån! Hur sjukt!), såg massa film (sjukt vad jag såg film 2011), skrattade massor och älskade varandra utav helvete.

 

-Jag började på allvar gå på konserter det här året. Jag såg säkert! Två gånger, men också within temptation och Dolly Parton. WT var en besvikelse (de får göra bättre ifrån sig i år!), men Dolly var verkligen fantastisk. Är så lycklig över att ha fått se henne!

 

-Nu slår det mig att 2011 var mitt mest fandom-iga år någonsin. Jag läste fanfics, upptäckte wizard rock och blev en my immortal (the story not the song) fangirl. Jag tror det säger en del om mig, men jag är lite osäker på vad.

 

-Vet inte om det här kommer vara med alla år, men även i år fanns det ett par citat jag brukar citera…men mest min systers trams. ”När är det påsk? Snart hoppas jag!” (sagt i oktober!), ”gråt inte över spullen milk” och ”om den är en 5/8-takt…är det då fem åttondelar i den?” är klassikerna.

 

-Och så slutar vi med en bra dag! Jag väljer en från när jag var i Stockholm med mamma i början av året. Vi var först i Sickla och träffade Onna, sen shoppade vi och jag köpte en skinnjacka (big deal just då) och på kvällen satt vi på hotellet och lyssnade på p3. Jag vet inte varför, men det kändes så kravlöst och fint att bara lyssna på något vi inte själva hade valt (och som inte ens tyckte om). Jag var liksom lugn i själen.

 

Det var 2011 det. Ses 2012!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0