And I hope you fucking suffer

Rubriklåt: You are the problem here med first aid kit, årets tolvslagslåt! Fan vad glad jag är att få börja decenniet med en jävligt arg låt om sexuella övergrepp. Perfekt!
 
Så, nu kör vi 2020 på riktigt hörni! Såklart jag började decenniet med ett mush, hallå har ni träffat mig. men nu har nyårsdagsdimmorna lättat från min hjärna och jag kan blogga om mitt nyår. Och precis när jag slutade blogga kom team osby och lilla hit! Den sistnämnda lagade soppa under fint sjungande ("sjung mer, Paulina!" ropade onna från sin madrass <3) och den åt vi med mycket önje och pumpafrön. Jag har inte ätit ett enda pumpafrö men det kanske jag gör idag det vet ingen. Vi lyssnade på vår riktigt bra tiotalslista och pladdrade och efter ett tag och lite ugnsförvirring åt vi kött med potatisgratäng. Min matångest peakade, men det var gott som fan. Jag försöker komma på festliga samtal att återge, men vet ni vad det står helt still. Men gud vad pratade vi om? Påminn mig, ungdomar. Det Just det, vi ställde tiotalsfrågor till varandra! Så vi pratade om resmål och bra personer och bra perioder. Jag valde hösten 15 till min bästa period, tydligen. Sen åt vi daim-pannakotta med stor pasion och kaos med skedar (tacka gud för engångsskedar!) och sen blev det tolvslag. Kampandan var total och vi skålade på balkongen och sen skrålade vi aldrig bli som förr för vet ni vad nu kan det bara bli bättre. (visst är jag härligt motsägelsefull?) Vi sjöng törsten, drack bubbel, sjöng argt om folk vi inte gillade och efter ett tag föll vi i säng.
 
Igår var en så konstig dag. Först redde vi ut lite konflikter och lyssnade mer på listan, och sen...sen kom en random människa hit? Onna har pratat med henne i typ ett år, men de hade aldrig träffats, och nu var de i samma stad. Så hon kom hit! Och var svintrevlig! Vi pratade mycket om körer, Lund, sorg och klockspel, så det var svinhärligt. På kvällen åkte alla iväg och jag var hemma och hade ångest. Lyssnade på spoken word, åt ostmackor och var allmänt fucked in the head. Men nu, nu ska jag åka till stan! Jag ska bara hitta mina presentkort. himla oklart hur det ska gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0