Du kan säga vad du vill om mig, hitta på en saga skriv en fucking dikt om mig

Rubriklåt: Mitt största fan med maxida märak, som typ bara är en lååång buildup till den raden. Men det är en bra rad så vem bry och vi hyllade den igår.
 
Hej ungdomar och välkomna till ett inlägg från maj! Ja vore konstigt om det var nån annan I suppose. Sist vi sågs var jag ju på bibblis och försökte väl skriva lite. Men efter blogget blev inte mycket skriv gjort, och jag och Anna gav upp och gick till tugg. Där åt vi hamburgare, logiskt nog, och pratade om...hmm va pratade vi om där? Språkliga knepigheter, minns jag att vi pratade om, och säkert skvaller och sånt. Och töntiga heterokvinnor!
 
Sen åkte vi hem till mig och hängde. Vi drack suröl med liv och lust och pratade om bifobi och narsisism, och det ledde till en deep dive i psykoser. "Får jag berätta om min favoritpsykos?" är en mening jag inte ofta kan säga. Vi tittade på creepy live streams, diskuterade gruppchatter och killar som inte kan umgås for shit, kände stark ilska över "fucking vidriga saker" och innan hon gick hem fick jag höra en lång historia om barn med hjärntumörer. ummm...that's a thing. En av de roligaste kvällarna på länge! (känner mig alltid som ett as när jag skriver så? Typ som att alla ska bli ledsna? Lol du är inte så viktig Emma)
 
Och nu är det lördag. Jag har drömt freaky grejer (dock mina egna drömmar och inte EBs så det är ju skönt iaf, liksom no offence men hennes drömmar är läskiga) och chillat, och ikväll ska jag förhoppningsvis också ha det svinkul. Det får man unna saj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0