Jag vill ha en diagnos som jag kan skylla på när de undrar vad det är för fel på mig

Rubriklåt: Jag vill ha en diagnos med timo räisänen, japp detta var en låt sjukt va? Det ser ju bara ut som nåt jag säger!
 
Sååå livet pågår va. Och det är mycket psyk i livet. För igår var jag hos vanliga psykologen och peppade inför mötet på vuxenpsyk. Vi hann också prata om julmat och sen fick hon nästan hälsa på Emma Black! yay! Hände det nåt annat spännande igår? jag tror inte det?
 
Och idag var jag på vuxenpsyk! I did the thing! Först tog jag prover på vårdcentralen och jag var fucking livrädd för jag skulle ta urinprov. Vilket jag klarade av! jag var så fucking rädd för detta pga alla mina issues med sånt, men det gick bra och jag vill typ ge mig själv en stor fucking medalj <3 och på eftermiddagen var det dags. Jag träffade en psykolog för kartläggning och vi fyllde i papper och pratade om en jävla massa saker. Det var bra, tror jag? Utmattande, som fan, men bra. Riktigt bra. och vet ni vad? Hon ställde en gad-diagnos! Bara sådär! För så kan man tydligen göra? Magic, motherfuckers. Så jag är helt overwhelmed. Dessutom har jag hosta så det ekar i huset och jag tittar på videos om disociation och sånt kul så it's all fun! så allt är ett stort mush. thank god att stella kommer imorgon och att jag inte behöver gå till tandläkaren. jäää. nu ska jag försöka sluta min video binge och sova! lycka till Emma :)

Kommentarer
Postat av: Shass

Yay för bra psykmöten! Och yay för lyckat urinprov! Yay för diagnos så du i alla fall fått ett hum om vad som pågår i hjärnkontoret! Nu yay-håller jag tummarna för en bra terapi också. Du fixar det här!

Och så har jag fått lära mig att screening heter kartläggning på svenska. Här engelskifierar de ganska mycket inom psyk och min hjärna har ju varit havregrynsgröt i minst 8-10-15 år nu så jag kunde inte få det till något annat heller. Men nu vet jag. Tack.

Ha det så mysigt med din fjälla i helgen <3

2020-01-09 @ 02:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0