Okay you're pretty, your face is a work of art, your smile can light up new york city after dark

Rubriklåt: Ugly heart med grl, som sjöngs på bebbespråk häromdagen <3
Shass: Så, nu ska jag svara på din kommentar. Det var många yay det! Och ja, nu finns det hopp!
 
Hej från en väldigt trött memma! Hela mitt huvud snurrar av förkylning och trötthet bläää. Men blogga ska man göra! "Det är så synd hur gärnan funkar, blogg kan du göra som syssla!" som Kiti sa. Det är korrekt. Men ja, jag ska berätta om resten av stelgen. I lördags tog vi oss till stan för att uträtta ärenden och det var ungefär så här:
Jag: Varför går vi hit?
Stella: Det är ett apotek här.
Jag: Hur vet du det?
Stella: Jag kan se det med mitt ansikte!
Jag: Sjukt!
Stella: Ja! Med mina ansiktsbollar!
Så nu heter ögon ansiktsbollar it's just a thing. Sen på eftermiddagen tog mamma oss på en biltur, så att Stella fick se malmö. Hon ska köra upp där, så hon skulle lära sig hur malmö funkar. Jag tror hon gjorde det? Jag vet inte, jag hade mest tråkigt tbh. såry.
 
Och på kvällen kom Lilla och Annoushka hit! Vi beställde mat och pladdrade väl om blindskvaller och musik och sånt jag vet väl inte. Lilla var en kaxig blinning som kunde hälla vin själv, men sen spillde hon så det kunde hon inte. moha! Vi pratade om namn och vad de är för en och hade frågestund, där vi ställde svinkonstiga frågor till varandra. typ "vilken nöt skulle ni vilja vara?" jag ville vara en hasselnöt så jag kunde bo i nutella. hur kan man inte vilja bo i nutella, liksom? Livet var mysigt och när Lilla åkt sov vi andra. Bläää jag saknar att sova med Stella!
 
Igår vaknade vi och åt olika sorters frukost och när Annoushka hade åkt tittade vi såklart på felix. Men sen åkte Stella också och sen har jag bara varit en ångestblobb typ. Igår hade jag så mycket ångest att jag inte kunde hantera Jossan. Uuusch :( men snart ska jag him och äta mat. jag längtar efter mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0