Like those girls in suits and those pretty boys, I gave my heart to rock n roll

Rubriklåt: Rock n roll med the sounds, för jag har hört den nyligen och den rular och jag pratade om att ha kostym idag. Jag har blivit en sån femme vafan är det om :(
 
Hej och hå från en förvirrad Emma som nu ska försöka blogga om sitt mini-liv. Det har varit ganska mini, för igår gjorde jag inte mycket, vilket var bra för mig. Jag och mamma röjde här hemma mellan besöken, jag solade på balkongen och sen fixade jag min boklista. Detta är alltså en stor mapp med en massa böcker, som man sen ska kunna spela på shuffle. Sjukt i huvet, men kul! Förutom då att media player inte vill shuffla ordentligt som en jävla tönt. Så jag ska få ett nytt bra program som Robert har fixat till mig! Han är fan the king of everything.
 
På kvällen pratade jag med Linus och det blev ett sånt där lååångt samtal. Vi hann till exempel prata om att vara en buske i någon annans liv, kvinnor som vi konstant blandade ihop, att strypa lik (alldeles för länge...), massagetekniker, vilket elevhem Linus är i (jättesvårt ju!) och en jävla massa trams som makade ännu mindre sense. Våra samtal är typ hälften "vad meeenar du?" och "jahaaa men säg det dåååå!" Vi kämpar på. Det gör Jossan också, för just nu är hon batshit crazy. Standard.
 
Idag har jag träffat Alex, vilket var länge sen nu igen. Vi fikade på espresso house och jag drack goood varm choklad och vi pratade massor om opappor och omammor, när man blir mer sig själv än man var innan och att vi båda är såna som bara köper premisser utan att liksom...bry oss. Sen åkte jag hem och satt mest här, var en blur av att inte vara så mycket Emma alls och pratade med min tjeja som hade världens sämsta dag. :( en annan som har en sämst dag är Onna, för hon skulle varit här för hundra år sen, men hon missade tåget pga sl och kommer först om en timme. Det är ju på riktigt lame! Men ja, vi ses när Onna är här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0