and the images that fucked yah were a patriarchal structure

Rubriklåt: Black tie med Grace Petrie, grattis Lilla! Nu hände det äntligen! Det har varit en såkallad grej att hon vill ha en rubrik av Grace i denna blogg och nu händer det!
 
Hej allihop, nu ska jag blogga fast jag borde ha gjort det för länge sen. Wooops. Men jag ska prata om min gårdagskväll (nähä, är det sant?) hos Lilla! Jag fick vänta på taxin i hundratusen år (kändes det som), men när jag väl kom dit beställde vi maxmat och satte igång den brittiska spellistan! Vi åt vår mat, drack päroncider för det var brittiskt tyckte jag (lol ok Emma) och hade det bästa livet. Vad vi pratade om kommer verkligen inte jag ihåg, typ vad vi egentligen är för sorts personer och hur vi mår, och mycket trams såklart. Jag skämtade mycket om saker som händer i min hjärna och såklart avslutades kvällen med en saga, den här gången om unga voldemort. Och hans mamma voldemor!
 
Idag vaknade vi för tidigt tycker jag och vi åkte till condeco för frukostjobb. De har jättebra frukost där! Jag älskar det stället, särskilt idag spelade de jättebra musik. Typ fleetwood meck och kate bush och simon & garfunkel! Drömmen! Men jobb blev det inte mycket av. Det var tydligen svårt att byta bok helt plötsligt. Annoushka hälsar att det är mycket som är svårt, det tycker hon ganska ofta säger hon. Hon hörde bara att nåt var svårt. För nu sitter jag med henne och är tråkig för jag bloggar och vi har hittills pratat om "hugg" (jag fick ett konstigt hugg i kroppen, sådär som man får ibalnd...) och att Danmark suger, och nu ska vi äta! Jag dör hungerdöden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0