But on good days I am charming as fuck

Rubriklåt: Moments med Tove Lo, som jag hörde idag i svordomslistan och som dessutom är sant pga jag har typ en bra period what is this maaagic.
 
Hej från en snart sovig Emma! Även idag från husby. Vi tittar på felix och Stella broderar, sååå samma som sist japp. Jag trodde precis att han sa "slicka skallen av", sååå that makes sense. Men hur som helst, igår efter blogget åt vi pannkakoooor! Seriöst, jag var så hungrig så jag blev typ yr och så fick jag pannkakor med nutella, bananer och grädde. Muuuummmms! Jag var typ i extas när jag åt dem för jag var så hungrig och det var så fucking gott. Vi tänkte att wow vad bra vi mår, dags att...se en jättedeppig dokumentär! Så vi såg "surviving r kelly" på netflix. Fyyyy faaan. Först klänning och nu den här, man mår fan röv. Jag blir helt ledsen och Emma Black...flippar ur. Och Stella blev också helt sönder av det, så japp superkul. Men obs den är riktigt bra! Finns ingen syntolkning, men jag tyckte den funkade helt okej ändå, lite detaljer som jag missade som Stella fick berätta men annars så.
 
Idag sov vi också rätt länge och chillade / åt frukost / sånt i några timmar, innan vi åkte iväg för övningskörning med Stellas cooola moster. Seriöst hon är så jävla goals. Vi körde till farsta, där Stella ska köra upp, och körde runt där. Jag fick höra anekdoter om Stellas mormor om stora huvuden osv och jag och mostern lärde känna varandra och sånt, och efter ett tag körde vi till gubbängen och mötte Onna. Vi gick och la oss på en gräsplätt med goda grejor och vår ny-invigna svordomslista. Yay! Vi solade, Stella slogs mot kottar, vi skrattade åt ordet "baby" vs "bebis", jag och Stella åt donuts (!) och livet rulade. När vi solat klart tog vi oss till grillen i hökis och åt mat och blindskvallrade (sorry Stella), och sen åkte vi hem. Sista natten i husby för denna gång wooop. Vi ska sova och lyssna på mord och jag längtaaar för jag älskar att sova med min tjeja. Så, godnatt ungdomar, ses i blindhuset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0