Det är sländornas dag, du blev du jag blev jag, men vem vet vad de gör med oss sen

Rubriklåt: Sländornas dag med Emil Jensen, en riktigt somrig låt som vi sjöng igår. Ursäkta sämsta skiljetecknena i själva rubriken, det gick inte så bra det där.
 
Hej från balkongsooolen! Ni har saknat balkongbloggningar I just know it. Jag sitter och lyssnar på flashback forever och njuter av att jag precis "hittade" en sommarklänning som jag legit hade glömt att jag ägde. Den är jättefin, om än lite tight över mina fina boobs, och har fickor! Undrar var fan jag har köpt den? Ska fråga mamma ikväll, hon vet säkert. Så, nu när dagens outfit är avklarad (lol) så kan jag berätta om mitt Lilla-häng. Hon kom flygande nästan direkt efter förra blogget och vi satte oss på balkongen och sooolade. Vi berättade saker som hänt oss under den lååånga tid utan varann och sjöng såklart konstiga texter på låtar. Vi köpte mat från kryddan (jag älskar kryddan de är fan the shiiiit!) och vi hittade på alla möjliga spellistor som man kan göra, men som aldrig kommer göras.
 
När vi väl tog oss in visade vi varandra konstiga låtar som den andra oftast var skeptiska till och pratade säkert om...kul grejer. Vafan vet jag? Men jag vet att när vi skulle sova berättade jag sagor om the weasleys och hon chockade mig genom att kunna den mesta obskyra jävla detaljen ever. Jag frågade "vad vet du om Fred och George?" och hon sa "de är tvillingar, de gör skämtgrajor, och de gjorde ett teleskop med en knytnäve!" hon menar alltså det som är med i en scen i början av bok 6. Huuur vet hon det? Vi tramsade massor, Lilla slog sig själv i huvet och jag sa "dig kan man ju inte ha i möblerade sängar!" och till slut sooov vi. Och idag åt vi ägg och gaggade, och sen har jag sovit och chillat och nu ska jag snart him. Och det är fucking sommar! Jag vill tillbe sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0