Got no self control, and I don't mean cigarettes and alcohol

Rubriklåt: Self control med Bebe Rexha, för…jag har den på hjärnan. Helt utan anledning. Kanske för att Kiti röker en massa för närvarande, men ja, ingen vet.

 

Hej från Kitis fina lägenhet! Just nu kommer jag inte in på internet, för de måste ju ha tre (3!) olika nätverk och jag hittar bara två men naturligtvis var det det tredje jag fick lösenordet till. Jag ooorkaaar inte. Men jag behöver inte en blogg för att blogga! Det är för töntar! Jag har bränt upp mina armar ☹ barnen försökte läka detta med diverse redskap, som klossar och påskägg och ”olja” (vatten) som nu är över hela min kjol. Rip.

 

Men det är ju inte det vi ska prata om! Eller jo, det ska vi ju, det är ju exakt sånt här content jag skapar. Lol jag skapar inte content. Men ja, jag ska börja från igår, och igår var ju Onna på jobbet så jag fick sooova. Det gjorde jag, men jag tog mig till slut upp och åt lunch…alltså choklad-cheesecake. Den smakade inte ost, kan jag meddela! Annars är jag den enda som tycker att såna smakar just ost. Efter ett tag kom Onna hem (för jag sov bort hela dagen japp, förutom när jag pratade med Lilla på morgonen för då var jag vaken) och oj nu vaknade Luna igen. Hon är ledsen ☹(( men hursomhelst, när hon kom hem bloggade jag ju som ni läst (kanske) och vi åt mat från bun meat bun. Nu blev jag attackerad av en st valp, men jaja, bun meat bun vare. Det var gott som faaan och vi lyssnade på bokar och diskuterade våra mindre okej åsikter med stark passion och irritation. Vi måste bli mindre elaka, därmed basta! Men det är svårt ☹ Och hallå Luna är jätteledsen! Det är sorgligt!

 

Så, det var typ det som hände igår. Idag kom Kiti och hämtade mig och vi åkte till Tyresö där hon numera bor. Vi köpte mat på willys (och glassss) och mycket vin och cider på systemet, där vi fick hjälp av en prins som var ny på jobbet. Han var bäst. Vi kom till slut hem och kollapsade på uteplatsen, för Kiti hade migrän och jag…ville bara kollapsa. Vi pratade om svinkonstiga saker så som hur man kramar ihjäl någon och sen kom Fredrik med barn och pizza. Två bra saker! Barnen lekte doktor som sagt och det blev kaos överallt, men det är okej för de är bäst. Förutom nu då för nu får Luna gärna sova helst. Hon vääägraaar. Och nu fixas mer grejer och jag är så sjuuuukt jävla trööött i huvet. Så, ja, det var typ det? Imorgon är det midsommar woop woop vi hörs nån gång om det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0