I livets nästa korsning väntar han på grönt när du kör förbi

Rubriklåt: Man är ju bara människa med Iiris Viljanen, som jag och Linus tycker mycket om. Fast han sjunger Gud istället för grönt för han är knäpp.
Shass: Tjejsaren tackar!
 
 
Hej från balkongen! Linus är här och babblar om atombomber, kan jag meddela. Japp, he's back! Och det är det jag ska blogga om idag, ifall ni undrar. Fast först igår (så säger man) pratade jag med Kiti om skam som motor, att inte bry sig om sina egna känslor och en massa annat djupt. Men sen kom Linus till Lund! Jag mötte honom på centralen och vi köpte alkohol. Det tog...jättelång tid. Men vi kämpade på!
 
Vi handlade mat (och det gick ganska bra faktiskt) och när vi kom hem stekte han hamburgare. Vi masakrerade grönsaker och lyssnade på musik (- det är den här låten! -Va, vet du vilken det är? -Nej jag bara sa det!), Linus tvättade händerna en miljard gånger (serri det var för mycket!) och sen utnämnde han sig själv till "sång och dansman" vilket tydligen var relevant. Jag drack mest cider och var härlig. Försökte åtminstone. Och burgarna blev goda! Sen förfestade vi och lyssnade på vår lista, drack vin som Linus tyckte var vidrigt och sourz som jag tyckte var äckligt (sourz är alkoholens dansband hälsar Linus) och sjöng med i låtar när vi kom ihåg vilket var ovanligt sällan faktiskt.
 
Sen skulle vi gå ut! Vi åkte till stortorget (busshållplatsen är flyttad dit) och då gick vi till den viktigaste platsen enligt vissa: Domkyrkan. Jag förkunnade att det är en lesbisk kyrka (det är det!) och vi spelade in en härlig video där vi välsignade alla och hade det bra. Sen gick vi såklart till botulfs! Jag drack vitt vin och han cider, vi åt chips, jag spillde vin (riiip), personlaen var trevlig och vi babblade om kyrkan och sånt. Men det var jättehögljutt där (fredag efter löning...) så jag tyckte att det fick räcka ganska snart.
 
Vi ville åka buss hem, men vi lyckades missa den trots att vi väntade jättemycket, sååå vi fick ta en taxi. Och den taxin kördes av en dude som kört mig när jag gick i gymnasiet men som dock körde fel. Jag bor inte på möllevångsvägen hallåååå! :( men vi kom hem och diskuterade konflikten 2017 och vad som hände när jag försvann och annat seriöst. Det blev ofta mycket jobbig stämning, men sen löste vi det igen. Ändå härligt med såna kvällar. Nu sjunger han "av längtan till dig" på finlandssvenska...rimligt...
 
Idag då? Jo vi vaknade vid olika tider och sen har vi ätit nyttiga saker så som chips och glass och pratade om "vaaa-upplevelser" och poddar och annat kul, och nu ska vi snart skiljas åt (dramatiskt värre va). Men det var en bra reunion! Jag kanske inte bloggade så himla bra om den, men ändå! Och nu måste jag fixa saker, hejdå.

Kommentarer
Postat av: Mannen som gillar Lunds domkyrka

Jag brukade ofta tycka att du missade att ta med flera "relevanta" saker i dina blogginlägg när vi träffats men det här blogginlägget tycker jag fångade upp dygnet jättebra, med många härliga detaljer som är värda att minnas.
Det enda jag personligen saknade var bokstäverna som jag kastade till dig.

Tack för en fantastisk reunion! :)

2020-06-29 @ 14:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0