If he don't love you anymore, then walk your fine as out the door

Rubriklåt: Good as hell med Lizzo, som vi sjöng med i igår när vi hörde den out and about
 
Hej nu tänker jag fuska. Imma just do it. För jag är efter med blogget och det gör mig kränkt så nu ska jag bara berätta om igår, min sista Stella-dag för denna gång. Först skrev hon teoriprovet! Och var jättebra! Det berättade jag för alla sen, för hon är dålig på att skryta. Skryt mer Stella! Hon kom hem och vi hann kolla på nästan en hel felixvideo innan vi skulle gå igen...lol. Vi skulle till Stellas kurator / psykolog eller vad hon nu är! Fast jag vet vad hon är: Bra. Så jääävla bra. Lätt min bästa vårdpersonal of all time. Det kändes så himla bra att prata med henne och, som Stella sa, hon shippar oss.
 
Vi hade lite time to kill och bestämde oss för att gå runt och titta på fina saker i stan. Fast först sa jag att jag var hungrig (är: stolt över detta) så vi mellanlandade på mc donalds, där vi till exempel hörde rubriklåten. Nöjd ju. Men sen tittade vi på saker! Klänningar, skjortor och massa annat tittade vi på och vi hånglade lite för mycket i affären såååry. Vi var glada! Så glada, in fact, att vi sen gick och drack milkshake. På pizza hut som på vår andradejt! True fucking romance!
 
Sen åkte vi hem till hennes mamma. Där fick vi te och balkongsvalka och sen risotto och catchup. Och jag fick se deras nya lägenhet! Den var fin, men sjuuukt gammal. Jag skulle inte kunna bo så, men det vill de tydligen. De är snela så det gör inget. (det hade inte gjort något ändå) Jag åkte därifrån och till Onna, där jag är nu. Väl där lyssnade vi på böcker och pratade om anknytning och monogami, basically, och där tog måndagen slut. Så nu ska jag sova så hörs vi imorgon om idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0