Jag behöver dina andetag, mina är slut

Rubriklåt: Tillbaka med panda da panda, aka introlåten till "festen", en miniserie på svt vars Felix-recensioner vi älskar. Sjukaste textraden dessutom.
 
Hej från värmen! Det är jättttevarmt här och vi sitter mest och dör och äter godisnappar just nu. Men snart blir det kväll och svalare, det är vi taggade på! Och tills dess kan jag berätta om mitt lilla life. I torsdags efter blogget såg vi som sagt feel good, som var ganska bra tyckte vi. Dock inte supersnygga tjejor som Lilla sa! Besvikande. På kvällen såg vi också en jonestown-dokumentär, för det är vår favoritsekt! Vi blev väldigt berörda av överlevarna och allt sånt, och bondade över fler favoritmord och sånt normalt. Det behövdes verkligen att vi såg "festen"-recensionerna efter det.
 
Igår sov vi heeela dagen, för det är klart vi gjorde. Mennn på kvällen skulle vi minsann göra något! Vi träffade hennes kompisar och åt middag på ett nice ställe i peak hipsterkvarteren. Vi hade verkligen 0 koll om varför vi var där (vi trodde att vi skulle fira en person, men vi skulle fira nån helt annan...) men vi hade svintrevligt och diskuterade 36-åriga bilmekaniker, sommarplaner och arbetsvillkor och jag åt fish and chips som var svingott. Men vi köpte inte efterrätt trots att de verkade jättegoda, såå vi var besvikna. Vi skulle gå till en cocktailbar, men de hade inte bokat (i Stockholm...hur tänkte ni där?), så vi fick gå orimligt långt till ett sunkhak. Jag var ändå nöjd pga sunkhak rular. Där diskuterade vi "att ha barn eller att inte ha barn" (oklara citattecken idk), studenter som gör konstiga saker, tequilafyllor, vår skidresa (som är bokad nu wooop! Jag ska inte åka skidor obs) och annat blabb, och jag tror jag gjorde ett bra intryck osv! Jag drack en äcklig rom & cola och lärde alla att säga rc, folk jämförde shotglas väldigt intensivt och jag och Stella åkte hem i tid. Jag kan också ha druckit ett glas vin utan att betala för det...woops. Såry random sunkhak.
 
Vi kom hem, sov massa mer och idag har bara varit värme. Nu broderar Stella och jag...well, blågar. Men sen ska vi äta pannkakor! Jag superlängtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0